N. Vo. | 16. 2. 2024, 16:15

J.Lo vse stavila na ljubezen: preverite, koliko milijonov je zapravila zanjo

Profimedia

Jennifer Lopez, večno mlada kraljica zabavnega sveta, je znana po svojem neustavljivem podjetniškem duhu in pogumu, ki ju je tokrat prenesla v svoj najnovejši ogromen projekt.

Za projekt, ki ga sestavljajo nov album, muzikal in dokumentarec, v katerem razkriva svojo ljubezensko zgodbo z Benom Affleckom, se je odločila kljub skeptikom in finančnemu tveganju. Kot je povedala v intervjuju za Variety, je zanj globoko pogledala v denarnico - odštela je kar 20 milijonov dolarjev, kar je več kot 18,6 milijona evrov. Prej zagotovljen proračun je namreč splaval po vodi:

"V zadnjem trenutku so se umaknili, nato pa sem si rekla: 'V redu, ali bomo posneli le video ali pa bomo posneli film?'" je dejala pevka.

Profimedia

Njen ambiciozen projekt sestavljajo danes izdan album This Is Me ... Now, ki se nadaljuje tam, kjer se je končal njen album iz leta 2002 This Is Me ... Then, filmski muzikal This Is Me ... Now: A Love Story in dokumentarec o nastanku albuma in filma. Celotno delo, v katerega je 54-letna zvezdnica verjela tako močno, da ga je financirala sama, je kasneje za neznano vsoto odkupil Amazon.

V film je sprva dvomila tudi pevkina dolgoletna prijateljica in sodelavka iz filma Tašča, da te kap (Monster-in-Law), Jane Fonda, ki se ji je zdelo bolje, da Lopezova ponovne združitve s svojim možem ne izpostavlja na tak način. Skrbelo jo je namreč, da bo pevka z njim izzvala kritike ali zavist, a se je na koncu vseeno odločila za sodelovanje v muzikalu.

Profimedia

Slednji je več kot le pevkino umetniško izražanje; je potovanje skozi njene ljubezenske neuspehe in dokaz o tem, da na koncu lahko zmaga ljubezen. Globoko osebno filmsko pripoved je pevka in igralka začinila z znanimii zvezdniki, kot so - poleg prej omenjene Jane Fonda - Trevor Noah, Post Malone, Sofia Vergara, Neil deGrasse Tyson in Keke Palmer.

Latinskoameriška glasbenica se po uspehu njene razprodane turneje leta 2019 odločila, da se želi s svojimi oboževalci ponovno povezati tudi prek nastopov v živo. To poletje se zato odpravlja na turnejo po ZDA, ki bo odlična priložnost za promocijo celotnega projekta. Vstopnice bodo v predprodaji od 20. februarja, v redni prodaji pa od 22. februarja naprej.

This Is Me...Now je prvi studijski album Jennifer Lopez po skoraj desetletju. Gre za kombinacijo popa, R&B in hip-hopa. 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord