31. 5. 2022, 09:22

Johnny Depp na odru s slavnim rock kitaristom presenetil oboževalce

profimedia

Ste vedeli, da slavnemu igralcu glasba ni niti malo tuja? Pred leti je v Beogradu nastopil celo z legendarnimi srbskimi rockerji.

Slavni filmski igralec, ki je v zadnjem času v središču pozornosti predvsem zaradi odmevnega sojenja v sporu s svojo bivšo ženo Amber Heard, se je nedavno pojavil na glasbenem odru, kjer je nastopil ob boku svojega dolgoletnega prijatelja Jeffa Becka.

Depp pel in igral na kitaro

Depp je na Beckovem koncertu v angleškem mestu Sheffield zaigral na kitaro in nastopil kot gostujoči vokal, s čimer je presenetil številne obiskovalce koncerta. Nekateri so fotografije in videoposnetke z dogodka nemudoma delili na Twitterju. 

Ena izmed uporabnic je ob objavi zapisala: "Dame in gospodje, Johnny Depp je nazaj in boljši kot kadarkoli."

Spet tretji je ob videoposnetku, ki ga je delil, napisal, da na koncertu navijajo za Johnnyja Deppa. K temu je dodal "pravica za Johnnyja!" 

Stari glasbeni maček

Deppu sicer glasba ni tuja, kariero je v najstniških letih začel kot glasbenik in že takrat veliko nastopal po različnih klubih. Prvo kitaro mu je podarila mama, ko je imel 12 let, kasneje pa je v želji slediti sanjam in postati rock zvezdnik celo pustil šolo.

Tudi ko je že postal uspešen igralec, se je večkrat pojavil na glasbenih odrih, največkrat kot gost na nastopih različnih zvezdnikov, skupaj z Aliceom Cooperjem in Joejem Perryjem pa je leta 2012 ustanovil tudi skupino Hollywood Vampires

Nastopil celo s Partibrejkersi

Slavni igralec je pred leti skupaj z režiserjema Emirjem Kusturico in Jimom Jarmuschem kot gost nastopil tudi z legendarno srbsko rockersko skupino Partibrejkers.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.