Uredništvo | 28. 11. 2023, 11:28

Evforija se nadaljuje: Joker Out napovedali prvo veliko evropsko turnejo (prvi datumi so že znani)

Profimedia

21 mest, 13 držav, prvič pa na koncertnem seznamu tudi Francija, Belgija, Italija ter koncert v kultni angleški dvorani O2 Shepherd's Bush Empire.

Po fantastičnem poteku koncertne sezone skupina Joker Out razkriva datume in mesta evropske turneje v letu 2024! Turneja z naslovom See You Soon bo vključevala 13 držav, med katerimi bodo premierno Francija, Belgija in Italija. Koncerti se bodo zgodili v 21 mestih in v nekaterih kultnih svetovnih dvoranah. Med drugim jih čaka koncert v dvorani O2 Shepherd's Bush Empire v Londonu ter v Academy 2 v Manchestru. 

Bojan Cvjetićanin bo med evropsko turnejo lahko dobil veliko navdiha za nove pesmi.

Bojan Cvjetićanin bo med evropsko turnejo lahko dobil veliko navdiha za nove pesmi.

Profimedia

Koncertno popotovanje bodo začeli 2. marca v dvorani House of Culture v Helsinkih, nato pa jih bo pot vodila v Talin, Rigo, Vilno in Krakov. Sledijo koncerti v Nemčiji, kjer bo peterica nastopila v Berlinu, Leipzigu, Hamburgu, Kölnu in Münchnu.

Zasedba se bo odpravila tudi na sever Evrope, kjer bodo nastopili v Malmoju, Göteborgu in Oslu, nato pa se bodo spustili do nizozemskega Utrechta. Tam jih bodo oboževalci sprejeli na odru dvorane Tivoli Vredenburg, z zmogljivostjo kar 2000 ljudi. Sledil bo postanek v francoski prestolnici ter Antwerpnu, nato pa še v Italiji, kjer jih čaka občinstvo v Milanu in Padovi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

Sredi aprila se Jokerji vračajo v Veliko Britanijo. Prvi nastop se bo 11. aprila zgodil v londonski dvorani O2 Shepherd's Bush Empire, kjer so igrali tudi velikani, kot so The Rolling Stones, David Bowie, Prince, Oasis, Pearl Jam, The Who, Elton John in mnogi drugi. Dan po Londonu sledi nastop v Manchestru v dvorani Academy 2, prva velika evropska turneja pa se bo zaključila 14. aprila na prizorišču St. Luke's v Glasgowu.

Joker Out, ki so pred kratkim podpisali pogodbo s svetovno znano agencijo Wasserman, letos čaka še nekaj koncertov, in sicer v Skopju, Münchnu, Hagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru, Novem mestu in Ljubljani.

21 mest, 13 držav in ni še konec.

21 mest, 13 držav in ni še konec.

Osebni arhiv Joker Out

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel