R.S. | 30. 9. 2023, 10:46

Priljubljeni slovenski glasbenik četrtič postal očka (izbral je posebno ime)

Fotografija je simbolična.

Profimedia

Na družbenih omrežjih je pokazal svojo novorojenko. 

Luka Šulić, ki je po svetu zaslovel kot član dua 2Cellos, je četrtič postal očka. Z ženo Tamaro sta se razveselila hčerke, ki sta jo poimenovala Rosa. Veselo novico je glasbenik sporočil na družbenih omrežjih: "Pred nekaj dnevi se je v najinem domu rodila druga hči Rosa. Ponosen sem na njo in mojo neverjetno ženo Tamaro ter na Vala, Hano in Lea, ki so ji izrekli zelo toplo dobrodošlico takoj, ko je prispela. Počutimo se blagoslovljeno in hvaležno. Zdaj smo popolni. Z ljubeznijo, Luka." Ob tem je objavil videoposnetek, na katerem je pokazal novorojenko. 

Četrto nosečnost je par naznanil maja, ko je Šulić objavil kolaž videoposnetkov in fotografij z dopustovanja s svojo družino, na njih pa je bil viden tudi Tamarin vse bolj zaobljen nosečniški trebušček. "Zopet rastemo," je pripisal v objavi in tako s sledilci delil, da pričakujejo novega člana družine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA SULIC🎻 (@lukasulicworld)

Par se je spoznal pred osmimi leti. Njuno razmerje je javnosti postalo znano po tem, ko je hrvaški pevec Jole na spletu objavil fotografijo, na kateri sta bila poleg njega, Petra Graša, košarkarja Dine Rađe, drugega člana 2Cellos Stjepana Hauserja in hrvaške pevke Jelene Rozga tudi Šulić in Tamara. Leta 2017 sta se poročila na Hvaru, leto pozneje pa sta se razveselila rojstva njunega prvega otroka, Vala. Pozneje sta dobila še hčerki Hano in Leo. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ