Uredništvo | 9. 2. 2024, 13:28

Maja Keuc objavila skupen trenutek s partnerjem (poglejte to romantiko)

Mediaspeed/Saša Despot

Ena najbolj priljubljenih in najboljših slovenskih vokalistk Maja Keuc ne skriva, da je imela v preteklosti zaradi slave in uspeha težave z duševnim zdravjem. A zdaj se zdi, da ji gre odlično tako poslovno kakor tudi zasebno.

Slovenska pevka Maja Keuc, ki je Slovenijo uspešno predstavljala tudi na Evroviziji leta 2011, je že več kot leto dni srečno zaljubljena. Njen partner je Tilen Zakrajšek – bobnar in profesor tolkal, ki se z glasbo ukvarja že od sedmega leta starosti. Zaljubljenca že živita skupaj, svojo ljubezen do glasbe sta zdaj združila v skupen nastop, ki ga je Mariborčanka delila na Instagramu:

"Moja 'Goodbye' danes malo drugače. Na handpan," je pod objavo na Instagramu zapisala priljubljena pevka in tako delila enega njunih skupnih trenutkov, ki so za javnost prava redkost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Keuc (@majakeucofficial)

Njena glasbena kolegica Neisha je bila nad videnim navdušena in je zapisala: "Magic!", kar v prevodu pomeni ''Čarobno''. Medtem ko je pevka in ustvarjalka Cosmopolitan podkasta Flora Ema Lotrič komentirala: "Hudo".

S pohvalami in presežki niso bili skopi niti pevkini sledilci. Nekdo je komentiral: "Ooooh, kako lepo. Prelepo .. kot da ni od tod."

"Kot vedno in že od nekdaj, skupaj sta epska kombinacija," je zapisal eden od uporabnik Instgarama. "Ko se dve sorodni duši povežeta, nastane čarovnija," se je glasil eden izmed komentarjev.

Maja Keuc je delila posnetek, na katerem je znova dokazala svoje vokalne sposobnosti.

Maja Keuc je delila posnetek, na katerem je znova dokazala svoje vokalne sposobnosti.

Mediaspeed/Saša Despot

Tako kot večina na sveže zaljubljenih, še posebej znanih oseb, sta tudi Maja Keuc in Tilen Zakrajšek svojo zvezo na začetku skrivala pred javnostjo.

"Sem zelo srečno zaljubljena (nasmeh, op. a). Vesela sem, da sem v bistvu po petih letih prišla do točke, da mi je bilo na nek način tako dobro biti v svoji koži, da sem si rekla, da je čas za ljubezen. Pogledala sem v vesolje in si rekla: 'Zdaj sem jaz pripravljena', dati ljubezen, ker jo imam. Ne da jo dobim, ampak da jo dam. In prišla je, takoj v naslednjem tednu (nasmeh)," je marca lani v pogovoru za Metropolitan o svojem statusu prvič spregovorila za medije.

Novo na Metroplay: Andraž Štalec o digitalnem marketingu, vodenju podjetja in pasteh digitalnega sveta