13. 6. 2022, 09:50

Na koncertu člana nekdanje skupine One Direction prišlo do hude nesreče

Profimedia

Oboževalec Harryja Stylesa se je na njegovem nedavnem koncertu v Glasgowu resno poškodoval. Kaj se je zgodilo?

Na sobotnem koncertu nekdanjega člana skupine One Direction Harryja Stylesa v Glasgowu na Škotskem je prišlo do nesreče, v kateri je eden izmed obiskovalcev zvezdnikovega koncerta padel z najvišjega nivoja stadiona, pri čemer se je resno poškodoval.

Profimedia

Po padcu s tretje etaže tribune pristal na množici

Dogodek se je zgodil med sobotnim koncertom na stadionu Ibrox v Glasgowu, kjer je imel Styles svoj prvi nastop na evropskem delu svetovne turneje. Moški, ki je padel s tretje etaže tribune, je pristal na ljudeh v množici pod seboj, po prvih poročilih pa naj bi utrpel hujše poškodbe. Policija je po incidentu sporočila, da sumljivih okoliščin niso zaznali. 

Profimedia

Turneja bi se morala odviti že leta 2020

Na razprodanem koncertu na stadionu škotskega nogometnega kluba Rangers je bilo sicer 50.000 obiskovalcev. Turneja nekdanjega zvezdnika popularne najstniške skupine One Direction bi se sicer morala odviti že leta 2020, a je bila zaradi epidemije koronavirusa prestavljena. Ameriški del turneje se je začel septembra v Las Vegasu. Na Otoku se je zvezdnik ustavil še v Mancherstru, Londonu in Dublinu, nato pa bo turnejo nadaljeval v Evropi.

Profimedia

Prihaja tudi v našo neposredno bližino

Nam najbližje bo 13. julija nastopil v Budimpešti, tri dni kasneje pa bo imel koncert tudi v avstrijski prestolnici.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.