23. 1. 2023, 18:19 | Vir: STA

Na pogrebu Lise Marie Presley so razkrili dobro varovano skrivnost

Youtube/extratv/posnetek zaslona

"Hvala vsem, da ste prišli," je med drugim povedala mama Lise Marie Presley, Priscilla Presley in dodala: "Naša srca so zlomljena, Lisa, vsi te imamo radi."

Družinski člani in številne slavne osebnosti, med njimi Sarah Ferguson, Axl Rose in Alanis Morissette, so se v nedeljo v Gracelandu spomnili pokojne Elvisove hčerke Lise Marie Presley. Javne pogrebne slovesnosti na Elvisovem posestvu v Memphisu v ameriški zvezni državi Tennessee so se udeležili tudi številni prijatelji in oboževalci.

"Hvala vsem, da ste prišli," je med drugim povedala mama Lise Marie Presley, Priscilla Presley in dodala: "Naša srca so zlomljena, Lisa, vsi te imamo radi."

Po pogrebni slovesnosti so se prisotni na posestvu Graceland premaknili pred grob Lise Marie Presley, ki je v bližini groba njenega očeta, legende rokenrola Elvisa Presleyja.

Posestvo Graceland je zdaj muzej in romarski kraj za oboževalce. Družina se je odločila, da se namesto cvetja daruje Presleyjevi fundaciji, ki podpira izbrane dobrodelne organizacije.

Na pogrebni slovesnosti je bilo tudi veliko glasbe. Med drugim je Alanis Morissette zapela pesem z naslovom Rest, Axl Rose pa pesem November Rain. "Tako kot verjetno številni med vami sem še vedno v šoku in še nekaj časa bom," je ob tem povedal frontman iz skupine Guns N' Roses in dodal, da se počuti, kot da bi ji moral sedaj po telefonu poslati kratko sporočilo.

Razkrita skrivnost 

V imenu Presleyjeve hčerke Riley Keough je njeno besedilo, ki ga je napisala sama, prebral njen soprog Ben Smith-Petersen"Hvala, ker si bila v tem življenju moja mama. Večno bom hvaležna, da sem s tabo smela preživeti 33 let. Prepričana sem, da sem si izbrala najboljšo mamo na tem svetu in tega se zavedam, odkar se te spominjam," je prebral.

"Upam, da bom svojo hčer ljubila tako, kot si ti ljubila mene, mojega brata in sestri," je še povedal in s tem razkril, da je Lisa Marie Presley imela vnukinjo, ki je prva znana pravnukinja Elvisa Presleya. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.