10. 5. 2022, 22:12

TO so prvi odzivi: "Miley Cyrus se je pojavila na Evroviziji med nastopom LPS"

Profimedia
TO so prvi odzivi: "Miley Cyrus se je pojavila na Evroviziji med nastopom LPS" (foto: Profimedia)

LPS so pred veliko množico predstavili pesem Disko. Kaj so o nastopu z veliko diskokroglo rekli gledalci?

Za uvrstitev v sobotni finale se v prvem polfinalnem večeru potegujejo tudi slovenski predstavniki LPS, na oder so stopili peti po vrsti. V finale se bo iz vsakega polfinala uvrstilo 10 nastopajočih, glasove pa bosta lahko poleg nastopajočih držav oddali tudi Italija in Francija. 

Izstopal ta pripomoček

Pred večernim nastopom so Celjani sporočili, da se nastopa zelo veselijo, in obljubili, da bodo dali vse od sebe ter upali na čim boljšo uvrstitev. Nastop so popestrili z ogromno diskokroglo, ki je že na vajah pritegnila ogromno pozornosti. Na odru so delovali sproščeno in igrivo. V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako jim je šlo

Deljena mnenja

Uporabnike družbenih omrežij je pritegnil predvsem največji rekvizit na odru."Si lahko izposodimo to velikansko diskokroglo za rojstnodnevno zabavo naslednji mesec? Zelo dobra odrska postavitev za slovenski LPS v prvem polfinalu Evrovizije," je na Twitterju zapisal eden od uporabnikov. 

Nekateri so diskokroglo povezali z ikoničnim videospotom Miley Cyrus "Wrecking Ball". "Miley Cryrus se je pojavila na Evroviziji med nastopom LPS,"  so zapisali po končanem nastopu Slovencev. 

Spet drugi niso bili povsem zadovoljni s slovenskim nastopom. "Ok, nepričakovana diskokrogla. Ne maram izbiro temnih oblačil? Ne gre skupaj z njihovo energijo. Na žalost nastop deluje zmedeno. Zelo pa mi je bilo všeč, ko se je kamera vrtela okoli," je bil rahlo nezadovoljen gledalec Evrovizije. 

Stavnice slovenskim predstavnikom niso ravno naklonjene, prav tako so skeptični oboževalci: "Pričakujem, da se LPS ne bo uvrstil v finale. Imajo pa res posebno energijo, ki jim pomaga, da pesem deluje."

Padale so tudi ocene. "Nekako je šarm uradnega videospota zbledel. Na žalost je podoben EuroFillerju. Potem pesem postane močnejša. 4/10," je bil z oceno skromen gledalec. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.