P.M. | 6. 2. 2023, 18:13

Neprepoznavna Madonna: gladek obraz, umetne ličnice in rjave kitke (FOTO)

Profimedia

"Prenehati mora z operacijami in se sprijazniti s tem, da se stara," so se na podelitvi grammyjev 2023 ob njenem videzu zgražali oboževalci. 

Ameriška kraljica popa Madonna je v svoji dolgoletni karieri nemalokrat šokirala s preobrazbami. Če so ji oboževalci prej vedno ploskali in se navduševali nad vedno novimi provokativnimi stili oblačenja, različnimi barvami las in načini ličenja, jih je njena zadnja v nizu preobrazb kar precej razočarala. 

Brez ene same gubice 

64-letna zvezdnica, ki je v preteklosti tudi sama prejela sedem grammyjev, je na tokratni 65. podelitvi prestižnih glasbenih nagrad v Los Angelesu na oder stopila v vlogi ene od voditeljic. Za to izjemno pomembno noč v glasbenem svetu si je slavna pop ikona odela oprijet črn suknjič, pod katerim je imela do vratu zapeto belo srajco in črno kravato.

Madonna je na odru najavila nastop Sama Smitha in Kim Petras, ki sta zapela svojo uspešnico Unholy.

Madonna je na odru najavila nastop Sama Smitha in Kim Petras, ki sta zapela svojo uspešnico Unholy.

Profimedia

V oči je padla tudi njena nenavadna pričeska s prečko na sredini glave in dveh ločenih kitah, spetih na vsaki strani. Dve tanjši, a daljši kitki sta ji padali pred obraz, za dodatno popestritev videza je dodala uhane v obliki križa. A bolj kot njen modni stil je gledalce presunil pevkin čisto gladek in zategnjen obraz, na katerem skoraj ni bilo obrvi.

Kdo je ta oseba?

Nek gledalec prireditve je na Twitterju zapisal: "Madonna je videti zelo osvežena," medtem ko je drugi pripomnil: "Kdo je sploh to, Madonna mora čisto zares prenehati s plastičnimi operacijami in sprejeti proces staranja, na tej točki je skoraj neprepoznavna.” 

Profimedia

Glasbenico, ki nikoli ne počiva, nedavno je celo napovedala dolgo pričakovano turnejo The Celebration Tour, so opazili, kako je po prireditvi prispela na zabavo v umetniški muzej Mr. Brainwash na Beverly Hillsu. Spremljala jo je tudi hčerka Lourdes, mama in hči pa sta se skupaj zabavali pozno v noč.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.