19. 5. 2022, 21:00

Nina Pušlar prejela laskavi naziv, kako se je odzvala?

Bobo
Nina Pušlar prejela laskavi naziv, kako se je odzvala? (foto: Bobo)

Si lahko predstavljate, da pevka nekoč ni verjela, da bo kdaj zares prepevala še za koga drugega kot za svojo družino in prijatelje?

Za Nino Pušlar je poseben dan, prejela je namreč nagrado najbolj predvajane slovenske izvajalke v letu 2021, ki ga podeljuje Zavod za uveljavljanje pravic izvajalcev in proizvajalcev fonogramov Slovenije (IPF).

Njena pesem prejela tudi naziv najbolj predvajane skladbe

Poleg tega, da je zmagala v katergoriji najbolj predvajan slovenski izvajalec ali izvajalka na slovenskih radijskih postajah v letu 2020, je njena pesem Svet na dlani prejela tudi naziv največkrat predvajane domače skladbe. 

Profimedia

Izrazila hvaležnost

"Ob takšnih dnevih me prevzemajo posebni občutki hvaležnosti, da mi je v življenju dano, da lahko počnem tisto, kar sem najraje počela že kot mala deklica in da lahko življenje delim skupaj z vami," je zapisala, in k temu dodala, da nekoč ni verjela, da bo kdaj zares prepevala še za koga drugega kot za svojo družino in prijatelje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Pušlar (@ninapuslar)

Posebej se je zahvalila vsem, ki radi poslušajo slovensko glasbo in vsem radijskim postajam ter glasbenim urednikom, ki slovensko glasbo podpirajo.

Tudi zato, ker so lepo sprejeli njeno najnovejšo skladbo in ji s tem dali svežega vetra za ustvarjanje novih pesmi in sedmega studijskega albuma.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.