7. 7. 2022, 09:00

Nov spor: Shakira želi Piquéju vzeti otroka

Instagram/Shakira

O razhodu med Shakiro in Piquéjem je bilo veliko povedanega, a glavni razlog za razhod naj bi bila nezvestoba nogometaša Barcelone. 

Shakira želi zapustiti Barcelono in s svojima otrokoma živeti v Miamiju, vendar potrebuje soglasje Gerarda Piquéja, da lahko njena sinova Milan in Sasha zapustita Španijo.

Zelo verjetno je, da bo Katalonec nasprotoval takemu dogovoru.

Pričakuje se zapleten pravni boj za skrbništvo nad otrokoma. Po informacijah, ki jih objavlja portal Informalia, kolumbijska zvezdnica ne bo počivala, dokler ne bo živela v Miamiju s svojima otrokoma, in bo naredila vse, kar je potrebno, da se to zgodi, vključno z objavo poročil, ki športnika najverjetneje ne bodo pustila pri miru.

Piqué otrokoma niti med počitnicami ne dovoli, da zapustita državo. 

"Shakira se ne bo ustavila, dokler se ji ne uspe preseliti v Miami in s seboj vzeti svojih otrok. To je njen glavni cilj, a tega ne more storiti brez Piquéjevega soglasja, ki ga on noče dati niti za nekaj dni dopusta," je španskim medijem informacijo zaupal neznani vir.

"Piqué ne bo dovolil, da bi ga Shakira ločila od njegovih otrok. Noče, da se mu zgodi to, kar se je zgodilo njegovemu rojaku Nicolasu Vallejo-Nagera Colateu, čigar žena je odšla v Miami in ki mu ne preostane drugega, kot da živi v Miamiju, če želi videti in preživeti čas s svojim sinom. Shakiri ne bo dovolil, da se preseli V ZDA," je dodal vir.

In čeprav je Piqué za zdaj miren, glede na to, da njegovi otroci ne smejo zapustiti Španije brez njegove odobritve, bi poročilo, ki ga pripravlja Shakira in ki bi vplivalo na Piquéjevo podobo, lahko omogočilo pogajanja med njima.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.