P.M. | 11. 9. 2022, 09:35

Omar Naber: "Tudi sam si želim magične ljubezni za vse življenje ..."

Bobo

Legenda slovenske glasbene scene, ki je kar dvakrat stal na Evrozijskem odru, je tokrat v duetu popolnoma izlil svoja čustva.

V novi baladi z naslovom Glas srca je Omar Naber moči združil z mlado in talentirano pevko Sašo Lešnjek. Poleg čustvene melodije srce razneži tudi zgodba, ki je v središču spremljajočega videospota.

Ljubezen je treba negovati ...

Gre za zgodbo o starejšem paru, ki svojo magično ljubezen neguje že vrsto let, v videospotu pa ju upodobita igralca Boris Cavazza in Milena Zupančič.

Zgodba nas popelje v prelep gorski svet, poln čustvenih prizorov, iskrene ljubezni in čarovnije.   

"Poznam ju že od prej in oba sta me pri mojem delu vedno podpirala, kar si štejem v veliko čast. Milena in Boris sta na snemanju delovala resnično zaljubljena, res si zaslužita status, ki ga imata danes," je o sodelovanju povedal Omar.

V novem glasbenem videospotu nastopa tudi igralec Boris Cavazza. Njegova "magična ljubezen" je igralska kolegica, znamenita Milena Zupančič.

V novem glasbenem videospotu nastopa tudi igralec Boris Cavazza. Njegova "magična ljubezen" je igralska kolegica, znamenita Milena Zupančič.

Bobo

Evrovizijski odri so ga izoblikovali  

"Ko se v glasbeni karieri lahko pohvališ s tem, da si dvakrat stal na Evrozijskem odru, je ta dosežek, priznam, kar težko preseči," pravi Omar, ki pa svoje kariere nikoli ni postavil na stranski tir. Pravi, da vedno skrbno in premišljeno izbira pesmi, ki jih pošlje med svoje oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Naber (@o.naber)

Prav zato je tokrat k sodelovanju povabil mlado, nadobudno in talentirano Sašo Lešnjek. "O Saši lahko govorim samo v presežnikih. Izjemna pevka je, hkrati pa tako srčna in čudovita oseba. Ponosen sem na to, da lahko skupaj predstaviva Glas srca," še doda Omar, ki priznava, da sporočilo pesmi prikazuje to, po čemer hrepenimo vsi - tudi on.  

Novo balado in spremljajoči videospot si lahko ogledate spodaj!