11. 5. 2022, 18:20

Pevec One republic ne skriva navdušenja nad Slovenijo! Poglejte, kaj je zapisal!

Profimedia

Njihov današnji nastop je del turneje, ki so jo ob petem studijskem albumu Human napovedovali že leta 2020.

Začetki skupine segajo v leto 2002 v ameriško zvezno državo Kolorado. Leta 2007 so izdali prvenec Dreaming Out Loud, s katero so prispevali uspešnico Apologize, čeprav je pesem resnični uspeh doživela šele z remiksom Timbalanda, ki se je zavihtel na vrhove glasbenih lestvic in bil nominiran za grammyja.

Slovenskemu občinstvu so znani tudi po videospotu s priredbo pesmi Good Life, ki so jo leta 2013 uporabili v eni od oglaševalskih kampanj. Takrat jo je izvedlo 42 mladih glasbenikov, starih od devet do šestnajst let.

OneRepublic se v ljubljanske Stožice vračajo po razprodanem koncertu leta 2014 in po dveh prestavitvah tokratnega koncerta zaradi pandemije covida-19.

"Slovenija, se vidimo nocoj," je pevec skupine Ryan Toddler zapisal ob posnetku iz dvorane Stožice.

Instagram/Ryan Toddler

Dodal je tudi fotografijo ljubljanskih ozkih ulic, nad katerimi je več kot očitno navdušen. 

Instagram/Ryan Toddler

"Pripravljeni smo imeli peti album in v načrtu turnejo za poletje in jesen 2020, a smo morali zaradi pandemije vse odpovedati. Zdaj smo končno nazaj," je med drugim povedal pevec, ki je s svojimi sledilci na Instagramu delil navdušenje nad Slovenijo. 

"Slovenija je izjemno čudovita in nihče se tega ne zaveda. Vsi zamujate," je zapisal.

 

Instagram/Ryan Toddler

Dodal je tudi zemljevid, na katerem je označil Slovenijo, da bodo lahko tisti, ki še niso bili pri nas, našli pot do Slovenije. Izjemna reklama, hvala! 

Instagram/Ryan Toddler

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.