23. 5. 2022, 12:46

Špela Grošelj in Domen Kumer po sporu znova skupaj: kaj sta ušpičila?

Domen Kumer/Instagram

Slovenski pevec nas je znova presenetil. Tokrat se je lotil predelave svoje stare uspešnice, za katero je izdal tudi nov videospot. Največje presenečenje poletne zgodbe je nedvomno Špela Grošelj, s katero sta bila do nedavnega še na bojni nogi.

Po več kot dvanajstih letih se lahko znova zazibljemo v ritmih pesmi Po dežju, s katero je Domen Kumer vsaj malo navdušil vse Slovence.

Na svojem Instagramu je Kumer objavil fotografijo s snemanja videospota, ki ga je posnel na Malti. Ob njej je zapisal, da si včasih želi, da bi lahko čas zavrtel nazaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N K U M E R (@domenkumer)


Prepevali smo si jo ob različnih priložnostih, manjkala ni na kakšnem dobrem žuru ali veselici. Vsekakor najbolj znan verz iz pesmi gre takole: "Vsaka stvar se obrača, po dežju se vedno sonce vrača."

Jo je zares namenil Špeli Grošelj?

Špela je na Instagramu objavila posnetek, v katerem je priznala, da je v času prvega nastajanja pesmi mislila, da je ta namenjena njej. Skupaj z Domnom sta to težavo razčistila in poudarila, da pesem ni bila posvečena Špeli.


A kljub temu se je odločil, da zadnji refren v novi pesmi prepusti prav njej. Ob idiličnem pogledu na obalo nas skupaj popeljeta na vrtiljak spominov. Pri priredbi pesmi je med drugim sodelovala tudi Saša Lendero.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)

Novi priredbi pesmi lahko prisluhnete spodaj: 

 
 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.