27. 5. 2022, 14:46

Člani legendarne zasedbe ABBA po skoraj štirih desetletjih SKUPAJ v javnosti

Instagram/abbajourney
Člani legendarne zasedbe ABBA po skoraj štirih desetletjih SKUPAJ v javnosti (foto: Instagram/abbajourney)

Čeprav so ob razpadu dejali, da se nikoli več ne bodo združili ter z napovedjo razžalostili na milijone oboževalcev, so besedo na srečo 'pojedli'. Na nedavnem dogodku v Londonu so se zbrali vsi štirje člani in sprožili navdušenje. Vas zanima, kako so videti danes?

Oboževalci brezčasnih hitov švedske skupine ABBA so bili v nebesih, saj so se štirje originalni člani zasedbe ponovno združili za sprehod po rdeči preprogi.

Na premieri koncerta ABBA Voyage

Benny, Agnetha, Anni-Frid in Björn so se skupaj udeležili premiere posebnega koncerta ABBA Voyage, ki se bo prihodnje mesece v družbi orkestra in digitalnih avatarjev članov skupine odvijal v britanski prestolnici.

Čeprav so se nekoč zelo tesne vezi med njimi razrahljale, so kot kaže uspeli preseči stare zamere. Nasmejani so skupaj pozirali za fotografije v novi areni ABBA v olimpijskem parku kraljice Elizabete.

Nato so si skupaj tudi ogledali, kako na oder prihajajo njihovi lastni digitalni avatarji.

Profmedia
Kakšni se vam zdijo danes?

Kakšni se vam zdijo danes?

Björn, Agnetha, Anni-Frid in Benny, zdaj sedemdesetletni avtorji pop klasik, kot so Dancing Queen, The Winner Takes It All in Take a Chance on Me.

Njihovi avatarji so narejeni po podobi skupine iz 70. let

Slavna skupina, ki je prodala več kot 400 milijonov albumov in vplivala na generacije pop glasbenikov, bo v prihodnosti občinstvu predstavljena skozi virtualni koncert. Ta je bil ustvarjen s tehnologijo zajemanja gibanja, člani skupine pa so videti mlajši in v vsem svojem 'glamu', kot so bili videti v norih sedemdesetih letih. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.