K. M. | 6. 5. 2022, 12:47

Popstars United že RAZPRODALI prvi koncert?

Marko Delbello Ocepek

Ko so pred dobrim mesecem napovedali ponovno združitev, s(m)o lahko le slutili, kakšno bo zanimanje za njihov prvi nastop po več kot petnajstih letih.

Bepop, Game Over in Sebastian so marca najavili poseben dogodek "Popstars United", s katerim se bodo poklonili 20-letnici zadnje vseslovenske mega glasbene evforije in svojim zvestim oboževalcem.

Že kmalu po tem, ko so prišle vstopnice v prodajo, je bilo jasno, da en sam koncert ne bo zmogel sprejeti vseh, ki so po toliko letih še vedno navdušeni nad njihovo glasbo. Zdaj pa je tudi uradno, da je prvi večer glasbe in nostalgije, ki bo razveseljeval več kot 1500-glavo množico, razprodan.

Več podrobnosti programa nočejo razkriti, so se pa že pred prvomajskimi počitnicami zaprli v studio s producentom Zvonetom Tomcem, s katerim so v začetku tisočletja posneli veliko hitov, zlatih, platinastih in diamantnih plošč. Pridružila pa se jim je tudi Power Dancerka Natka Geržina, ki jih je pred dvema desetletjema postavila na sceno ter nato tudi skrbela zanje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.