N.Z. | 28. 11. 2022, 12:37

Se še spomnite Susan Boyle? Danes je bogatejša za 22 milijonov funtov in videti bolje kot kadarkoli prej

profimedia

Njen debitantski album I Dreamed A Dream je postal najbolj prodajani glasbeni prvenec v Veliki Britaniji vseh časov, Susan pa z 19 milijoni prodanih albumov ena od najbolj uspešnih tekmovalcev šova Britain’s Got Talent.

61-letna škotska pevka Susan Boyle je zaslovela, ko je pred milijoni gledalci šova Britain’s Got Talent leta 2009 zapela pesem I Dreamed a Dream iz mjuzikla Les Misérables in v zgolj 72 urah nabrala 2,5 milijonov ogledov na YouTubu.

Član žirije Piers Morgan je bil po njenem nastopu v šoku: "Brez dvoma je bilo to največje presenečenje, ki sem mu bil priča v zadnjih treh letih tega tekmovanja. To je bilo osupljivo, neverjetna predstava. V šoku sem."

"Mislim, da je bila to največja budnica vseh časov. Privilegij je bilo to poslušati," je dodala žirantka Amanda Holden.

Susanina avdicija je čez noč postala viralna po vsem svetu, Susan pa je uspelo priti vse do finala, kjer jo je premagala šele izjemna plesna skupina Diversity.

Susan Boyle je nato posnela debitantski album I Dreamed A Dream, ki je postal najbolj prodajan debitantski album v Veliki Britaniji vseh časov, Susan pa ena najuspešnejših tekmovalcev šova Britain’s Got Talent. Do danes je bilo prodanih 19 milijonov albumov.

V zadnjih 13 letih se je veliko tega spremenilo v življenju Susan Boyle. 

Susan Boyle si je ustvarila kariero, zaslužila več kot 22 milijonov funtov, a hkrati še naprej živela skromno življenje. Nikoli se namreč ni izselila iz svoje majhne hišice v Lothianu, v kateri je odrasla, pa čeprav bi si zlahka lahko privoščila luksuzno vilo z bazenom.

Od dragih materialnih stvari si je privoščila le bundo, klavir in inštrukcije za vozniški izpit, ki pa ji ga še vedno ni uspelo opraviti. 

Močno se je spremenil tudi njen videz. Vsi menijo, da nikoli ni bila videti bolje, kot je videti danes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Februarja 2020 je za opravljive medije priznala, da je dobila številne ljubezenske in poročne ponudbe. Navkljub vsemu ostaja samska. Za nek časopis je vseeno razkrila, da je bila na zmenku z moškim nazadnje pred več kot šestimi leti.

"Mislite, ali hodim ven z moškimi? Mlajše ženske morda hodijo na zmenke, jaz pa za to nimam časa. Vseeno je lepo, da ste me to vprašali. Bila sem na zmenku v Ameriki pred šestimi leti. Zmenek je trajal natančno 45 minut. Šla sem na masažo v spa-ju nekega hotela in tam srečala zdravnika, s katerim sem šla na kosilo. Tega nikomur nisem omenila, zato je moja ekipa naredila paniko, ker so mislili, da so me ugrabili. Tistega večera sem namreč imela nastop. Bil je prijeten možakar, ampak ni bil pravi zame. Toliko odgovornosti res ne bi prenesla," je medijem povedala Boylova.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.