R. K. | 28. 3. 2023, 12:38

Se spomnite neverjetne Susan Boyle? Pevka, ki je obnorela svet, je danes videti povsem spremenjena (FOTO)

Profimedia

Slavno pevko, ki se je zadnja leta odmaknila od oči javnosti, so pred kratkim ujeli v fotografski objektiv.

Britanska pevka Susan Boyle je leta 2009 zaslovela v šovu talentov Britanija ima talent (Britain's Got Talent) in zaradi svojega glasu postala prava svetovna senzacija. Zadnja leta se v javnosti redko pojavlja, pred kratkim pa so jo v objektiv ujeli med dopustom na Irskem, kjer je poskrbela za pravo navdušenje med svojimi oboževalci.

61-letna pevka je dopustovala v hotelu Knock House v mestu Mayo na zahodu Irske, kjer so jo prepoznali navdušeni domačini. Z njimi je rade volje pozirala, z obiskom slavne gostje so se pohvalili tudi v hotelu, kjer je bivala. 

Navdušila s prvim nastopom

"V veselje nam je bilo pozdraviti Susan Boyle, ki se je pred kratkim vrnila v Knock House. Susan je neverjetna dama in vedno znova radi vidimo, da se vrača v hotel Knock House. Na sliki je s čudovitim Des Duganom iz ekipe Senior Times." so zapisali na Facebooku in dodali tudi njeno fotografijo.

Številni domačini so po objavi fotografije, ko se je razvedelo, da je pevka obiskala njihovo mesto, izrazili žalost in razočaranje, ker je niso srečali. Nekdanja zvezdnica je sicer v istem hotelu bivala že pred leti, ko je izvedela, da ne Irskem živi več njenih sorodnikov, ki jih je obiskala, piše Dnevnik.hr.

Profimedia

Kljub bogastvu ostala skromna

S svojim nastopom prvič osupnila Britanijo in svet, ko se je leta 2009 kot tekmovalka pojavila v tretji sezoni priljubljene oddaje Britanija ima talent in zapela pesem I Dreamed a Dream iz znanega muzikala Nesrečniki (Les Misérables). Njen avdicijski nastop ima danes na YouTube že vrtoglavih 100 milijonov ogledov.

Zmaga v šovu se ji je takrat za las izmuznila, a je zaradi izjemnega talenta kljub temu nastopila na nekaterih največjih odrih in obogatela. Danes ima tako na bančnem računu okoli 25 milijonov evrov. Kljub bogastvu pa je ostala skromna in prizemljena. Tako še vedno živi v isti hiši v Blackburnu v Veliki Britaniji, kjer je živela tudi, preden je zaslovela.

Nekoč se je sicer poskušala preseliti v razkošno vilo, ki jo je kupila, a se je novemu okolju težko prilagodila, zato se je hitro vrnila v svoj prejšnji dom, so spomnili pri omenjenem mediju.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.