Uredništvo | 12. 2. 2024, 10:23

Znana Slovenka za uro nastopa zahteva absurdnih 18.000 evrov! In tudi hotel s 5 zvezdicami, vodko, tekilo ...

Mediaspeed/Sandi Fišer

Slovenska zvezdnica je bogato plačana za vsak svoj nastop. Toda honorar je zgolj vrh kot ponedeljek dolgega seznama želja.

V Srbiji se je po zaslugi pisanja Kurirja v središču pozornosti znašla glasbenica iz Slovenije. Omenjen medij je razkril, kakšen honorar za svoj uro dolg nastop zahteva Senidah. Umetnica iz Ljubljane za nastop, ki se lahko zavleče na največ 70 minut, zahteva absurdnih 18.000 evrov, ob tem pa zahteva plačilo vnaprej.

Toda to ni vse. Seznam želja, ki jih mora organizator uresničiti, je dolg kot ponedeljek. Senidah želi biti s svojo ekipo nastanjena v hotelu s petimi zvezdicami. Toda zvezdnica prosi, naj ji več predlogov pošljejo vnaprej, tako da se lahko nato sama odloči, kje bo bivala in kje ne.

Profimedia

"Cena je 18.000 evrov, kar je vrtoglava vsota, ni pa končna cena. Vse, kar išče zase in za svojo skupino, ki jo sestavljajo trije glasbeniki, DJ ter menedžer, tonski mojster in voznik, zahteva dodatna finančna sredstva, ki pa sploh niso majhna. Zahteva tudi polni penzion za vse, sobno postrežbo in parkirno mesto v sklopu hotela," je za Kurir povedal neimenovani, a menda dobro obveščeni vir.

"Pevko morajo ves čas spremljati najmanj štirje varnostniki. Čisto stranišče v bližini zaodrja samo za nastopajoče, veliko pravokotno ogledalo, da se vidi celotna postava, sedem majhnih črnih brisač in paket mokrih in navadnih robčkov. Obvezna je klimatska naprava ali ventilator, temperatura v prostoru pa naj bo 20 stopinj. Obvezen je tudi kombi. Na odru Senidah prosi za pet steklenic negazirane vode in za pokritje blagovne znamke. Ob upoštevanju vseh stroškov je treba za Senidin nastop nameniti več kot 20.000 evrov, kar pa marsikateri gostinec težko zagotovi, zato so nekateri delali z veliko izgubo," je omenjeni vir nadaljeval za Kurir.

Mediaspeed/Katja Kodba

Senidah hkrati v zaodrju zahteva finger food (brez svinjine!), negazirano vodo, tri steklenice vodke, eno steklenico rumene tekile, paket tonika, brusnični sok in limonado. Več kot očitno na njenih nastopih ne uživajo le obiskovalci, marveč tudi nastopajoči ...

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih