A. B. | 9. 7. 2022, 18:41

Shawn Mendes v enem težjih obdobij v svojem življenju: "Dosegel sem točko zloma."

Profimedia

Pevec, ki s svojimi pesmimi navdušuje celoten svet je sporočil, da je po posvetu s strokovnjaki prišel trenutek, da se posveti sebi in svojemu duševnemu zdravju. Med drugim je odpovedal tudi svetovno turnejo. 

Pevec Shawn Mendes je na Instagramu sporočil, da se je zaradi težav z duševnim zdravjem odločil odpovedati svojo svetovno turnejo. Kot je zapisal naj bi šlo za nekaj tedenski odmor. 

Po zadnjem koncertu se je popolnoma zlomil 

"Na turnejah sem od 15. leta in po pravici povedano je bilo vedno težko oditi stran od prijateljev in družine. Po daljšem premoru zadnji dve leti sem mislil, da sem pripravljen na novo turnejo, a ta odločitev je bila preuranjena. Davek poti je bil prevelik in pritisk me je dohitel, dosegel sem svojo točko zloma," je v objavi zapisal Mendes in pojasnil svojo odločitev. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Dogovor so sprejeli skupaj z ekipo in zdravstvenimi strokovnjaki, saj se mora posvetiti sebi in svojemu dobremu počutju. "Vzel si bom čas zase in svoje duševno zdravje," je med drugim zapisal. 

Težko življenjsko obdobje obeležila tudi izgubljena ljubezen 

Pred slabim letom se je Mendes razšel s pevko Camilo Cabello, s katero je skupaj prepeval o večni ljubezni. Kljub temu, da sta takrat v skupni izjavi o razhodu pojasnila, da ostajata najboljša prijatelja, je Mendesa razhod izjemno prizadel. 

Mendes o svojih težavah ni spregovoril prvič 

Aprila je na Twitterju delil dolgo sporočilo, v katerem je dejal, da se pogosto sprašuje, "kaj naj počne v svojem življenju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

V nadaljnjem tvitu je svoje oboževalce pomiril, da je dobro, in dodal: "Resnično sem v redu! Rad bi samo komuniciral z vami na zelo iskren način." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.