Uredništvo | 23. 2. 2024, 17:03

Šokantna novica iz sveta glasbe: razpadla je legendarna slovenska glasbena skupina!

Posnetek zaslona/Instagram profil skupinavictory

Po 35 letih skupnega ustvarjanja se od skupine poslavlja eden od ustanovnih članov.

Po 35 letih nepozabnih glasbenih trenutkov se razhaja legendarna skupina VICTORY. Od njih se namreč poslavlja eden od ustanovnih članov, Miki Vlahovič, ki trenutno intenzivno dela na svoji vedno bolj uspešni solo karieri. Razhod, kot poudarjajo, je prijateljski, drug drugemu pa želijo obilo uspehov v prihodnjih glasbenih podvigih.

Miki, ki je nedavno predstavil uspešno skladbo Naj tamburaši zaigrajo, se od skupine poslavlja z globokim spoštovanjem do preteklosti in veseljem do prihodnosti. Solo karieri se je posvečal že nekaj časa, sedaj pa je nastopil čas, da se od skupine zares poslovi.

Posvetil se bo solo karieri.

Posvetil se bo solo karieri.

Patricija Lavrač

"Fantom želim iskreno vse najboljše v prihodnosti in vsekakor še veliko glasbenih uspehov. Skupaj smo ustvarjali kar 35 let! Prebedeli smo neštete noči, ustvarjali nepozabne zabave in hvaležen sem za vse to. Sedaj čutim, da moram iti po novi poti, se bolj posvetiti solo karieri in vesel sem, da me pri tem tudi oni podpirajo. In ja, še vedno ostajamo prijatelji!" je povedal za medije.

Vlahovič je v zadnjih letih kot solo izvajalec predstavil že veliko odličnih skladb, kot so Ostala si, Metulj, Še vedno sva ista in Do neba, pred slabim mesecem pa izdal svoj novi glasbeni izdelek Naj tamburaši zaigrajo, katerega videospot danes šteje že več kot 100 000 ogledov na YouTubu.

"Odločil sem se za novo pot in mislim, da je prava. Pred mano je razburljivo novo glasbeno poglavje, katerega se neizmerno veselim," je zgodbo o slovesu zaključil Vlahovič.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ