E. Č. | 10. 7. 2024, 12:40

Znani glasbenik žaluje: "Mama, zelo te bomo pogrešali …"

Profimedia

Priljubljeni pevec priznal, da je bila med najbolj zaslužnimi za njegov uspeh v svetu glasbe.

Jon Bon Jovi, eden najbolj priljubljenih glasbenikov vseh časov, žaluje, potem ko je v 84. letu starosti in tik pred svojim rojstnim dnevom umrla njegova mama. Carol Bongiovi je bila sila aktivna v glasbeni karieri svojega sina in njegove priljubljene skupine Bon Jovi, med drugim je bila ustanoviteljica kluba oboževalcev. Številni so jo klicali kar Mama Jovi, tudi pevec pa je pred časom priznal, da sta oba njegova starša močno vplivala na njegov uspeh v svetu glasbe.

"Od staršev sem dobil sposobnost uresničevanja sanj. Tudi če nisi ravno najboljši v tem, kar počneš, lahko uspeš, še res verjameš. Ko sem odrastel, sem spoznal, da je bilo to največje darilo, ki sem ga dobil od svojih staršev," je leta 2020 povedal za revijo Big Issue, ob smrti Carol Bongiovi pa zapisal: "Naša mama je bila sila, na katero je bilo treba vedno računati. Njena duh in sposobnost za delo sta oblikovala našo družino. Mama, zelo te bom pogrešal …"

Carol Bongiovi ima za sabo sila zanimivo in še kako pestro življenje. Med drugim je bila Playboyeva zajčica in cvetličarka, urila pa se je tudi med ameriškimi marinci, kjer je spoznala svojega moža in pevčevega očeta Johna Francisa Bongiovija.

Glasbena skupina Bon Jovi je ameriška rock skupina, ki je bila ustanovljena leta 1983 in je dosegla svetovno slavo z albumom Slippery When Wet iz leta 1986. Skupina, ki jo vodi karizmatični pevec Jon Bon Jovi, je znana po svojih energičnih nastopih v živo in uspešnicah, kot so Always, Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name, in It's My Life. S svojo dolgoletno kariero in vplivom na rock glasbo so postali ena izmed najbolj ikoničnih rock skupin vseh časov.

Novo na Metroplay: "Največja ovira je davčni sistem" | Blaž Brodnjak