22. 5. 2022, 21:00

ŠOKANTNI posnetki pijanega hrvaškega pevca pred slovenskim občinstvom (VIDEO)

Mladen Grdović/Facebook

Pred nastopom na enem izmed vinogradniških dogodkov je glasbenik očitno spil preveč refoška. Z odra so ga morali pospremiti varnostniki, saj ni mogel stati na nogah. 

Nastop hrvaškega pevca Mladena Grdovića v Merezigah se je končal predčasno. 63-letni pevec je namreč preveč globoko pogledal v kozarec, kar se po besedah poznavalcev ni zgodilo prvič.

Na družbenih omrežjih se uporabniki že ves vikend zabavajo na njegov račun in objavljajo posnetke ponesrečenega nastopa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo Polako Memes (@samo_polako_memes)

Na tleh že po nekaj verzih

Grdović ni še niti ogrel mikrofona, a se je že znašel pod njim. V bistvu je kar zdrsel na tla. Še bolj grozno je bilo, ker se nikakor ni mogel pobrati.

Nekaj časa se je nespretno kobacal po odru in momljal predse. Nato je omagal.

A žal ni bil v stanju, da bi iz sebe spravil kak smiselen stavek, še manj, da bi kaj zapel. 

Z odra so ga odnesli varnostniki, šokirana in razočarana publika pa ga je izžvižgala. "Bu, katastrofa," so se slišali vzkliki in žvižgi.

Stari znanec policije

Zadrčan je sicer doma znan po svojem 'žurerskem' življenju, hitrih avtomobilih in številnih incidentih. V preteklosti naj bi že imel kar veliko težav zaradi prekomernega uživanja alkohola.

Po kozarčku preveč je tudi že prekršil zakon. Pred nekaj leti je bil zaradi vožnje pod vplivom alkohola aretiran, prijeli so ga že tudi zaradi nasilja v družini, pišejo hrvaški mediji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.