N. V. | 1. 9. 2022, 18:35

Tony Cetinski na koncertu: "Ne bom pel svojih treh največjih hitov, niste plačali"

Instagram/Tony Cetinski

Mislil je resno. Oboževalci so bili zelo razočarani. Kasneje je incident skušal pojasniti na Facebooku. Poglejte, kaj je povedal.

Pevec Tony Cetinski je nedavno imel koncert v Črni gori v mestu Bar. Po uri in pol petja je na barski promenadi ob morju občinstvo nagovoril z besedami, ki so večino razočarale in razjezile, poročajo hrvaški mediji:

"Ker je koncert plačala Turistična organizacija Črne gore, ne vi, je koncert za vas brezplačen, zato nocoj ne bom pel svojih treh največjih uspešnic."

Ko je občinstvo izvedelo, da se Cetinski ne bo vrnil, je bilo šokirano, nato pa svoje nezadovoljstvo delilo na družbenih omrežjih.

"To je neprofesionalno vedenje in nespoštovanje do publike, ki je prišla poslušat tvoje pesmi", "Sramota", so vzklikali razočarani oboževalci, potem ko so ugotovili, da ne gre za šalo, poroča hrvaški časopis 24sata.

Cetinski: "Gre za nesporazum"

Cetinski se je na družbenih omrežjih razpisal o incidentu in dejal, da gre za nesporazum. "Zahvaljujem se čudoviti publiki. Šlo je za tehnično napako," je zapisal in dodal, da nikoli ne bi skrajšal koncerta, kaj šele žalil občinstvo in organizatorje.

"Prišlo je do tehnične napake, ozvočar ni razumel, da je moj odhod z odra šala, zato je namesto moje vrnitve na oder bila občinstvu predvajana glasba, kar je nakazalo konec koncerta," je pojasnil in nato dodal: "Jaz in moj bend se opravičujemo za nesporazum. Radi vas imamo. Se vidimo na enem od naslednjih koncertov."

Vse skupaj je potrdil tudi glavni organizator koncerta, ki je Cetinskega označil za "carja".

Spomnimo, da je pevec pred kratkim prestal poseg presaditve las. Odločil se je vrniti h kodrom, po katerih je bil znan na začetku kariere.