8. 6. 2022, 12:50

Je Franko Bajc speljal dekle Žanu Serčiču?

Erazem Gliha

Žan Serčič se s selitvijo v Ljubljano ni zaljubil le v mesto, temveč tudi v prav posebno dekle. A žal so v ljubezni stvari zelo nepredvidljive, še posebej, ko se dekle znajde med dvema ognjema.

Z Žanom Serčičem so Slovenke končno spet dobile pevca, po katerem lahko hrepenijo. In to sploh ni omejeno le na najstnice.

Za kar pa seveda ni zaslužen le njegov privlačen videz, ampak tudi izjemna karizma in vedno daljši niz hitov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Po pesmih Čudeži, Snežinki, Rada in predvsem Zadnja noč, s katero je dokončno napovedal pohod na vrh, pošilja Žan v eter nov nalezljiv odmerek strastnih latino ritmov in mediteranskega melosa v bolj veselo obarvani skladbi Naj me vzame.

Pri loščenju glasbenih detajlov mu je spet priskočil na pomoč še en kralj radijskega etra iz zadnje vrste Krešimir Tomec, skupaj pa sta ustvarila poletni hit, ki se bo s svojo melodijo in čustvenim besedilom zagotovo zasidral v srca oboževalcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Naj me vzame je obarvana v bolj vesele ljubezenske ritme 

"Nadaljujem zgodbo, ki sem jo začrtal z Zadnjo nočjo, ostajam v z latinskim temperamentom prežetem popu, a Naj me vzame je vseeno bolj vesela pesem," pravi Žan in dodaja:

"Navdih zanjo se skriva v neizživeti ljubezni, ki ima še zadnjo priložnost, da ji uspe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

V videoposnetku se mu je pridružil tudi "sanjski zet" Franko Bajc 

Pod režijo videospota se je ponovno podpisal Rok Maver, ki je tokrat slavil na strastni ljubezenski trikotnik, humor in znane obraze. 

Žan je tokrat dober in hkrati slab fant. Dober, ker verjame v ljubezen in se je pripravljen zanjo boriti do konca. Slab pa, ker je zato pripravljen uničiti poroko in srečo drugih.

Ljubezenski trikotnik poleg Žana sestavljata še lepa nevesta Laura Škvorc in sanjski zet številnih gledalk resničnostnih šovov v vlogi ženina Franko Bajc. A komu bo nevesta dala svoje srce?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žan Serčič (@zan.sercic)

Med svati boste opazili tudi Chorchypa, Kreša Tomca (ki ga je težko spraviti pred kamere celo, ko snema videe njegov matični bend Cubismo), vodjo skupine Bečo & Company, vse člane Žanovega spremljevalnega benda Šakali (Anže Langus Petrovič - Dagi, Goran Moskovsky in Marko Hrvatin), vplivnico Janjo Balant in hčerki Mikija Vlahoviča (Tia) ter Mikija Šarca (Dina), mladega didžeja Maynamica in še koga.

Premiero videoposnetka si lahko ogledate tukaj:

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.