6. 6. 2022, 10:35

Velika vrnitev Miše Kovača na glasbene odre: na odru s svojo vnukinjo

Facebook/Hajduče, hajduče

Hrvaški zvezdnik je na prvem nastopu po težki bolezni navdušil množico obiskovalcev. Ste si tudi vi že ogledali katerega od njegovih koncertov?

Hrvaški glasbeni zvezdnik Mišo Kovač je po dolgem času spet stopil na oder. Splitski koncert 80-letnika, ki se je v zadnjem obdobju boril z zdravstvenimi težavami, si je po navedbah organizatorjev ogledalo več kot 20.000 oboževalcev.

Oboževalci zapeli skupaj z njim

Pevec je nastopil na nekdanjem igrišču nogometnega kluba Hajduk Stari plac v Splitu. Po poročanju portala N1 so se Mišu zarosile oči, ko je videl množico oboževalcev z vse Hrvaške, ki je skupaj z njim zapela njegove največje uspešnice.

Obiskovalce koncerta je še posebej ganilo, ko se je priljubljenemu pevcu na odru pridružila vnukinja Elena, ki mu je za med izvajanjem pesmi sedla v naročje.

Med koncertom so se priljubljenemu pevcu pridružili tudi glasbeni gostje, med njimi njegova hči Ivana Kovač, Klapa Rišpet ter pevci Alen Nižetić, Jole in Saša Antić.

Prebolel težjo obliko covida

Mišo Kovač je bil hospitaliziran zaradi koronavirusa, preboleval je težji potek bolezni, zaradi česar je številne oboževalce skrbelo za njegovo zdravje. 

Bolezen je na srečo uspešno premagal, sedaj pa se je tudi uspešno vrnil na glasbene odre.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.