N. V. | 26. 7. 2022, 10:09

(VIDEO) V družbi znanih glasbenikov Saša Lendero vzklika: "Daj tekilo!"

Miha Hercog

Pevka je po večletnem odmoru presenetila z novo poletno skladbo. Tej prilaga tudi spremljevalni videospot, v katerem lahko vidimo mnogo znanih obrazov. Poglejte, kdo se ji je pridružil.

Po večletnem odmoru se je vrnila Saša Lendero! Premierno se predstavlja novo skladbo Daj tekilo, ki sta jo z Miho Hercogom napisala prav za vroče poletne dni.

"Pesem nosi poletne vibracije, sproščenost, brezskrbnost in življenjske radosti. Čeprav gre v njej za konec neke ljubezenske zgodbe, sta sporočilo in energetski naboj pozitivna in radostna. Navdušenje nad življenjem in sposobnost premagovati težave pokončno, z nasmehom in prijatelji so tisto, kar skoraj vsako resno življenjsko situacijo iz katastrofe spremeni v preizkušnjo, izkušnjo in priložnost," o skladbi spregovori Lenderova.

V videospotu znana imena in prijatelji

Doda, da je zaradi časovne stiske bilo pri snemanju videospota potrebnih kar nekaj uslug: "Zelo sem hvaležna, da so se moji prijatelji, znanci, sodelavci ter moja menedžerska ekipa odzvali tako brez premisleka, podporno in prijazno."

Miha Hercog

Videospot so posneli v Novigradu s produkcijo Pavec, s katero je Lenderova že sodelovala pri snemanju videa za duet z Domnom Kumrom. Slednjega lahko med drugim vidimo tudi tokrat, ko v družbi skupine Game Over (Dennis, Mark, Steffanio) in pevkinih prijateljev poskrbi za pravo poletno zabavo.

Lenderova je zaupala, da so ji ti po končanem snemanju pripravili tudi veliko presenečenje – oblečeno so jo "zabrisali" v bazen! "Upirala sem se, kolikor sem mogla! (smeh) A ko sem spoznala, da nimam nobene možnosti, sem se kot plezalka oklenila Domna! Naj bo še nekdo drug potunkan z mano!" še smeje zaključi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.