A. B. | 11. 4. 2022, 09:21

Tanja Žagar prekinila porodniško: kaj je razlog?

Profimedia/Instagram/Tanja Žagar/fotomontaža

Priljubljena slovenska pevka si je po rojstvu drugega otroka vzela čas za družino. No, zdaj pa se je vrnila med svoje oboževalce: "Predolgo se že nismo videli!"

Tanja Žagar se je po drugem porodu za nekaj časa umaknila z glasbenih odrov. Odločila se je, da bo vso svojo energijo, ki smo je zmeraj deležni na njenih koncertih, posvetita svoji družinici.

Lani se je družinica povečala. S srčnim izbrancem Mikijem Šarcem sta se razveselila hčerke Marine. Par ima še sina Karla, ki bo jeseni praznoval 5 let. V vsem tem času naša življenja še naprej kroji tudi koronavirus in številni ukrepi, ki so pevki onemogočili vrnitev na koncertne odre.

Po dolgem času se je tako le vrnila na koncertne odre in na Ptuju ustvarila pravi "žur". V svoji objavi na Facebooku je napisala: "Noro lepo vas je bilo po dveh letih spet videti in zažurati skupaj z vami! Hvala Videm pri Ptuju ..." 

Na fotografiji lahko vidimo, da je na koncertu zapela ob glasbeni skupini Avantura, s katero so se sicer pred kratkim razšli. Samostojno pot so namreč začeli z mlado pevko Lariso Sreš, s katero so ob koncu lanskega leta že izdali prvo pesem in videospot z naslovom Le trenutek

Tanja pa je na Instagramu pred kratkim sporočila, da se zdaj zagotovo vrača na koncertne odre in pri tem dodala: "Predolgo se že nismo videli! ... Pogrešamo se že močno, močno in skrajni čas je, da ga spet zažagamo skupaj!" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Na Šotorfestu pa so poleg Tanje Žagar nastopili še skupina Gadi, Grupa Vigor in ena najbolj priljubljenih slovenskih narodnozabavnih zasedb ansambel Modrijani. Poglejte, kakšno razpoloženje so ustvarili. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modrijani official (@modrijani_ansambel)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.