N. V. | 6. 3. 2023, 22:41

Znan glasbenik prvič nastopil pri nas in bil vidno navdušen nad slovenskim občinstvom

Hrvoje Banić

Slovenci smo znani po tem, da imamo radi zabave in se radi družimo ob glasbi. Zato ni čudno, da je bil svetovno znan glasbenik nad občinstvom tako vzhičen.

V Cankarjevem domu so v nedeljo številni gostje bili priča pravemu spektaklu. Črnogorski glasbenik Sergej Ćetković se je slovenskemu občinstvu predstavil prvič, a zagotovo ne zadnjič.

"Srečen in neizmerno sem hvaležen, da sem se imel priložnost prvič predstaviti slovenskemu občinstvu v prelepi dvorani Cankarjevega doma in da smo skupaj ustvarili noč za spomine. Hvala vsem mojim kolegom za podporo in sodelovanje. In hvala Ljubljana. Upam, da bo to postala ena lepa tradicija," je povedal po koncertu, vidno ganjen. Dodal je, da je slovensko občinstvo eno najboljših, pred katerim je nastopal.

Hrvoje Banić

Na dvournem koncertu je med drugim zapel vse svoje uspešnice, kot so Ljubav, Pogledi u tami in Oči nikad ne stare.

Posebni gostje

Kot posebna gosta sta se mu na odru pridružila tudi talentirana pevka Jana Šušteršić, ki jo poznamo po uspešnicah Prsten na sto in Bar da odeš, na oder pa je stopil tudi eden najbolj prepoznavnih slovenskih glasbenikov Zoran Predin, ki je s Ćetkovićem izvedel uspešnico Stari moj. Oba sta popestrila vzdušje zelo pomembnega koncerta v Sergejevi karieri. 

Hrvoje Banić


 
Skromni pevec se je na koncertu predstavil tudi kot izvrsten šaljivec. Ko se je v nekem trenutku odločil stopiti med občinstvo, so mu mnoge obiskovalke stekle v objem.

Novo na Metroplay: Nastja Gabor o materinstvu, dojemanju ljudi in novih projektih