5. 6. 2022, 22:27

Znan obraz ima svoj glas: brata BQL končno nista končala na drugem mestu!

Profimedia
Znan obraz ima svoj glas: brata BQL končno nista končala na drugem mestu! (foto: Profimedia)

Končno se je zgodilo nemogoče!

"Končno sva prva, sprejmema, hvala," je bil prvi odziv bratov BQL, ki sta priznala, da nista vajena prvega mesta. Večkrat sta že na tekmovanjih zasedla nesrečno drugo mesto, večkrat samo na Emi.

Gledalce pa sta tokrat prepričala z imitacijo Avsenikov in skladbo Slovenija od kod lepote tvoje. Ganila sta tudi žirantko Anamarijo Mitič, ki je po njunem nastopu povedala: "Čutim domotožje sredi Slovenije." Pred nastopom sta povedala, da si bosta sodelovanje v oddaji najbolj zapomnila po nastopu kot Duo Platin, ter da je pri njima najboljše mesto drugo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Znanobrazimasvojglas (@znanobrazimasvojglas)

Tako sta se pridružila dosedajšnjim zmagovalcem, ki so bili po vrsti: Tomaž Klepač, Klemen Bunderla, Tilen Artač, Luka Sešek in Eva Boto.

Četrta žirantka, zmagovalka zadnje sezone, Eva Boto je danes imela enostavno nalogo. V finalu šova namreč žirantom ni treba podeliti točk. Kot Korošica pa je seveda navijala za zmago korošcev, kar pa tudi ni bilo težko, saj vsi finalisti šeste sezone prihajajo iz Koroške.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @eva_boto

Peter Poles in Sašo Stare sta torej, kljub nekaj negodovanja gledalcev, ki so v vlogi voditelja pogrešali Denisa Avdića, do konca pripeljala šesto sezono oddaje Znan obraz ima svoj glas.

Urša Premik

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.