N. V. | 20. 9. 2022, 13:37

Zvezdnik prevaral ženo in želel njunega otroka poimenovati po ljubici

ProfimediaA

Objavila je celo fotografije zasebnih pogovorov in razkrila, o čem si je s pevcem skupine Maroon 5 dopisovala.

Le dan za tem, ko je Behati Prinsloo na družbenem omrežju objavila nosečniške fotografije, s katerimi je potrdila, da s pevcem skupine Maroon 5 Adamom Levinom pričakujeta tretjega otroka, se je na TikToku oglasila vplivnica, ki je dejala, da je imela s poročenim zvezdnikom približno eno leto afero.

Otroka želi poimenovati po ljubici

23-letna manekenka, ki je dvajset let mlajša od pevca, je v posnetku povedala, da se je afera začela, ko je bila mlada in naivna.

Pred dvema mesecema sta izgubila stike, nato pa se ji je pevec nedavno znova oglasil in ji dejal, da želi tretjega otroka poimenovati po njej. "Okej, resno vprašanje. Dobil bom še enega otroka, in če bo fantek, ga resnično želim poimenovati Sumner. Si okej s tem? Smrtno resen sem," ji je napisal.

Vplivnica je v videoposnetku kot dokaz delila posnetek zaslona svoje izmenjave sporočil z glasbenikom.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Ob objavljeni videoposnetek je zapisala: "Sram me je, da sem se zapletla z moškim brez obžalovanja in spoštovanja."

Zakaj je razkrila skrivno razmerje?

Sumner je ob razkritju skrivnega razmerja dejala, da zgodbe ni želela deliti javno, a jo je v to prisilil prijatelj, ki je njene posnetke zaslona, ki dokazujejo afero, želel prodati tabloidu. Levine in njegova žena, nekdanja Victoria's Secret manekenka, se na obtožbe o skoku čez plot še nista odzvala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.