Glenn Close v komediji Brothers , družbo ji bosta delala Josh Brolin in Peter Dinklage

5. 6. 2021, 09:08 | Scena | Vir: STA

              Glenn Close v komediji Brothers , družbo ji bosta delala Josh Brolin in Peter Dinklage (foto: profimedia) profimedia

Priznana ameriška igralka Glenn Close bo zaigrala v komediji Brothers, ob boku Josha Brolina in Petra Dinklagea, poroča The Hollywood Reporter. Film o bratih bo po scenariju Macona Blaira in Etana Cohena režiral Max Barbakow.

Podrobnosti o komediji po poročanju za film specializiranega portala The Hollywood Reporter še niso znane, ve pa se, da bosta Brolin in Dinklage v filmu igrala brata. Vir blizu projekta je razkril, da bo film spominjal na komedijo Dvojčka iz leta 1988, v kateri sta nastopila Arnold Schwarzenegger in Danny DeVito.

Ni pa še znano, katero vlogo bo v filmu igrala Glenn Close. Priznana igralka je sicer letos prejela nominacijo za oskarja za vlogo v Netflixovem filmu Hillbilly Elegy v režiji Rona Howarda, kmalu pa jo bo mogoče gledati v celovečercu Swan Song v režiji Benjamina Clearyja ob boku Mahershale Alija in Naomie Harris.

Igralka je nedavno izdala tudi glasbeni album, ki ga zaznamuje govorjena beseda, z naslovom Transformation: Personal Stories of Change, Acceptance, and Evolution. Zanj je združila moči s prijateljem saksofonistom Tedom Nashom.