Uredništvo | 1. 4. 2024, 06:30

Goran Dragić je šel na kolena: izbranko je zaročil na sanjski lokaciji

Instagram/the_1_dragon

Rekla je da. 

Goran Dragić in njegova srčna izbranka Greice Murphy sta pred časom z javnostjo delila, da sta postala par. 37-letni košarkar je na družbenih omrežjih že večkrat objavil skupne fotografije, na katerih se zaljubljenca objemata, svojo izbranko je celo pripeljal v Slovenijo, kjer sta preživela nekaj čudovitih trenutkov. 

Skupen obisk Slovenije

Zaljubljenca sta marca prišla na obisk v Slovenijo. Bila sta na podeželju, obiskala sta tudi nekaj vinskih kleti. Dragićeva izbranka je bila nad Slovenijo navdušena, v intervjuju za MMC je dejala, da ima naša država čudovito naravo in izjemno gostoljubne ljudi. Povedala je tudi nekaj podrobnosti o njuni zvezi.

"Spoznala sva se prek skupnega prijatelja. Odšla sva na večerjo v restavracijo, in to na običajni delovni dan. Vse od takrat sva skupaj," je dejala. Ko ga je spoznala, sploh ni vedela, da je košarkar. "Dejala sem mu, da sploh ni videti kot košarkar, in ga vprašala, za koga igra. Ničesar nisem vedela o njem," je dodala. 

posnetek zaslona/Instagram Goran Dragić

Brazilka mu pomaga tudi pri pripravah na njegovo poslovilno tekmo Noč zmaja. "Izjemno je navdušen, da bo prišel domov in svojo zadnjo tekmo odigral tu, njegovo srce je zagotovo tukaj. Pri tem ga bom seveda podpirala. Zagotovo bo zabavno, veliko bo presenečenj! Dogodek pripravlja čudovita ekipa profesionalcev. Prepričana sem, da bo izjemno uspešen."

Izjemno romantična zaroka

Zaljubljenca sta se zdaj odločila za naslednji korak. Svojo ljubezen sta okronala z zaroko. Zaročila sta se na Blejskem gradu. Romantični prizor je bil kot iz pravljice. V prekrasnem okolju Blejskega jezera in obkrožen s slikovitimi alpskimi gorami je Dragić pokleknil pred izbranko in ji nataknil drag zaročni prstan.

Murphyjeva je bila očarana in ganjena ob gesti, ki bo nedvomno ostala v njunem spominu za vedno. Fotografije bosta kmalu delila z javnostjo. Ob tej priložnosti želimo paru vse najboljše na njuni nadaljnji poti, polni ljubezni, sreče in uspeha.

Za konec naj omenimo, da je novica o zaroki zgolj prvoaprilska šala. 😂

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel