P.M. | 9. 2. 2024, 17:43

Zaljubljeni Goran Dragić: zvezo s prelepo svetlolasko je potrdil s čudovito skupno fotografijo! (FOTO)

Instagram/Goran Dragić/posnetek zaslona

Bo svojo novo srčno izbranko pripeljal tudi s seboj v Slovenijo na avgustovsko poslovilno tekmo?

Goran Dragić je znova srečen v ljubezni. Že njegov nedavni prihod s skrivnostno svetlolaso lepotico na slovesno "upokojitev" dresa košarkarskega asa Udonisa Haslema v Miamiju, je povzročil govorice. Zdaj pa ni nobenega dvoma več, da ima novo ljubezen!

Goran je namreč skupno romantično fotografijo s simpatično in postavno Greice Murphy delil v svoji zgodbi na Instagramu, manjkal pa ni niti sončni zahod v ozadju. Parček je na fotografiji videti presrečen, Goranov izraz na obrazu pa je obraz zaljubljenega moškega, ki je roke srečno sklenil okoli svoje izvoljenke.

Instagram/Goran Dragić/posnetek zaslona

Po ločitvi nekaj časa samski Gogi je spet zažarel v siju in lepoti ljubezni. O njegovi Greice je zaenkrat znano, da je v ZDA prišla iz Brazilije ter tudi, da je bila, tako kot on, že predhodno poročena ter da ima dva otroka. "Moja mama je nehote začrtala pot moje usode. Ni vedela, da mi je, ko me je prijavila na lepotno tekmovanje, odprla vrata v najbolj vznemirljivo potovanje v mojem življenju," je Greice med drugim zapisala na svoji spletni strani, kjer je predstavljena kot uspešna podjetnica. 

Ob skupnih fotografijah z dogodka v Miamiju je šlo sprva le za ugibanja, ali gre za Gogijevo novo izbranko. Zdaj pa je to popolnoma jasno.

Ob skupnih fotografijah z dogodka v Miamiju je šlo sprva le za ugibanja, ali gre za Gogijevo novo izbranko. Zdaj pa je to popolnoma jasno.

Profimedia

V njeni biografiji je tudi zapisano, da je "zgradila eno najhitreje rastočih zdravstvenih podjetij v Ameriki ter da kot članica uprave, svetovalka in mentorica zdaj pomaga drugim podjetnikom in vodstvenim delavcem pri rasti in širitvi njihovih podjetij." 

Naj njuna ljubezen traja!