1. 5. 2021, 12:17 | Vir: Cosmopolitan

Goran Jurenec (Sanjski moški) razkril, koliko je bil plačan za oddajo

Promocijsko gradivo, POP TV
Goran Jurenec (Sanjski moški) razkril, koliko je bil plačan za oddajo (foto: Promocijsko gradivo, POP TV)

Vprašanje mu je postavil sledilec na Instagramu, in Goran je odgovoril ...

V minulem mesecu se je o sanjskem moškem Goranu Jurencu precej govorilo. Razlog je seveda njegov razhod s TV izbranko Hano Rodić, ter naznanitev njegove nove (stare) zveze z bivšim dekletom Lucio Claudio

Čeprav je parček svojo zvezo začel v Londonu, se je zaradi razmer s koronavirusom vrnil v Berlin in si tam ustvaril življenje. Kljub temu, da sta na začetku svojo zvezo skrivala, jo zdaj na družabnih omrežjih obešata na veliki zvon in s svojimi sledilci tudi delita nekaj drobtinic iz njunega zasebnega življenja.

Goran tako svojim sledilcem vsako nedeljo ponudi priložnost, da ga na Instagramu vprašajo karkoli si želijo, in tako je eden med njimi Gorana vprašal, koliko je zaslužil z nastopanjem v oddaji Gospodin Savršeni (Sanjski moški).

Te zanima, kaj je Goran odgovoril? TOLE!

Goran je sledilcu odgovoril, da je bil za sodelovanje v šovu, glede na dramo, ki jo je bil deležen v minulem mesecu, absolutno premalo plačan. Kolikšen točno je ta znesek sicer lahko le ugibamo, znano pa je, da dobijo ameriški 'bachelorji' približno 100.000 evrov na sezono. 

V hrvaških medijih Goranove plače sicer nismo našli, se je pa po njihovih forumih pisalo, da naj bi dekleta, ki so sodelovala v šovu, za nastop v oddaji prejela plačilo 500 kun na dan (približno 66 evrov dnevno).

Fotografije: POP TV, Promocijsko gradivo, Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.