A. Kl. | 12. 1. 2022, 19:18

Hči Reese Witherspoon': "Delitev na spole je brezveze"

Profimedia

Ava Phillippe, 22-letna hči filmskih zvezdnikov in nekdanjih zakoncev Reese Witherspoon in Ryana Phillippeja se požvižga na "predalčkanje", ko gre za spolno življenje.

V pogovoru z oboževalci prek zgodb na Instagramu je na vprašanje o tem, kakšna je njena spolna usmerjenost, torej, ali so ji všeč fantje ali dekleta, odgovorila: "Privlačijo me ... ljudje! (Delitev na spole je brezveze.)"

Ava se sicer že nekaj časa sestaja z Ownom Mahoneyem, s katerim sta se spoznala med študijem na ugledni kalifornijski univerzi Berkeley, skupne utrinke pa občasno delita tudi na družbenih medijih.

V javnosti sicer o svoji intimi študentka ne govori pogosto, je pa v intervjuju za E! razkrila, da si s svojimi bližnjimi deli "občutek empatije".

"Ljudje, ki so lahko tako iskreni in imajo resnično empatijo, to je zame nekaj brez primere. Mislim, da so vsi moji prijatelji taki in to mi je pri njih najbolj všeč. Vsekakor pa je pomembno tudi v mojem romantičnem življenju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava (@avaphillippe)

Po videzu prava dvojnica svoje 45-letne slavne mame je priznala tudi, da kot spletna vplivnica - na Instagramu ima skoraj milijon sledilcev - vedno dobro premisli, preden kaj objavi na družbenih medijih, in se vedno vpraša, kaj bodo objava nekomu pomenila in ali gre za nekaj, kar bi svet želel videti.

"Zdi se mi, da imam nekakšno platformo in želim zavestno objavljati. Morda mi ne uspe čisto zmeraj, a se vedno trudim, da objavim kaj z dobrim namenom. ... Vidimo veliko ponarejenih plati ljudi ali zgolj njihovih fasad, kar ni povsem iskreno, jaz pa mislim, da je včasih dobro nekaj resnice."

Pred časom je Reese Witherspoon, ki ima iz zakona s Phillippejem še 18-letnega sina Deacona, s sedanjim možem Jimom Tothom pa devetletnega sina Tennesseeja, povedala, da je vzgajati otroke v Hollywoodu in pod žarometi javnosti precej zahtevna naloga, saj sama te izkušnje ni imela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Oskarjevka je zadovoljna, da je Ava odrasla v dekle, ki je "z nogami trdno na tleh." Hčer je opisala: "Želi si početi velike stvari. Pridno študira, se uči in se išče."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.