18. 1. 2022, 13:43

Heidi Klum razkrila, zakaj je bilo zavarovanje ene njene noge dražje od druge

Profimedia

Kolikokrat ste prebrali ta naslov, ker ste mislili, da ga narobe razumete? Res je, Heidi Klum, kot mnoge druge zvezdnice in športnice, ima zavarovan del svojega telesa – konkretno noge. A čeprav se zdi, da bi obe nogi padli pod isto klavzulo, pa je bila v bistvu ena njena noga dražja za zavarovanje od druge. Zakaj?

Večina nas noge razume kot operativni del telesa, ki nas prenaša od ene do druge obveznosti. Nekaterim športnikom in, seveda, manekenkam, pa noge pomenijo veliko več. Heidi Klum je kot svetovno znana manekenka s čudovitimi nogami hitro dojela, da so njene noge pomemben del njenega uspeha – zato jih je zavarovala za bajnih 1.47 milijonov funtov (okoli 1.76 milijonov evrov).

A kot je razkrila, nista bili obe nogi zavarovani za enako vsoto. Na šovu Ellen DeGeneres je danes 48-letna lepotica razložila, da se skrivnost v razliki skriva v – brazgotini.

»Ko sem bila mlada, sem padla na razbito steklo in zato imam na eni nogi zelo veliko brazgotino,« je povedala Heidi. »Seveda imam na sebi trenutno ogromno spreja za samoporjavitev, zato se ne vidi, ampak to je dejansko razlog, zakaj je ena noga dražja od druge.«

Pred leti je Heidi že razkrila, da je bila ena noga zavarovana za 730.000 funtov (okoli 874.000 evrov), druga pa za 880.000 funtov (okoli 1.05 milijona evrov).

»Vedno sem, in še danes zelo uživam v super kratkih krilih, da pokažem svoje noge,« je povedala Heidi. »Mislim, da so noge seksi. Rada pritegnem pozornost z nogami ko grem v javnost ali na rdečo preprogo.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Heidi Klum je sicer pred kratkim izdala duet z raperjem Snoop Doggom, njen prvi glasbeni podvig po skladbi Wonderland, ki jo je prepevala leta 2006 in je bil uporabljena za nekatere modne oglase v Nemčiji. Novi skladbi je naslov Chai Tea with Heidi.

»Obožujem Snoopa, zato ne bi mogla biti bolj navdušena,« pravi Heidi. »Bila je izjemna izkušnja, da poskusim nekaj novega. Vedno rada prestopam svoje lastne meje in sama sebe malce prestrašim.«

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.