M. P. | 15. 4. 2022, 14:13

Hollywoodska legenda ima kar 53 let mlajšo izbranko

Profimedia

Da ljubezen res ne pozna razlik v letih, potrjuje ena najnovejših romantičnih zvez iz sveta slavnih.

81-letni ameriški igralec Al Pacino, ki se ga večina spomni predvsem iz kultnih filmov Boter (The Godfather) in Brezgotinec (Scarface), si je v svoji dolgi igralski karieri prislužil naslov najslavnešega hollywoodskega gangsterja. A večni filmski porednež zna, kot kaže, presenetiti tudi v resničnem življenju.

Zbližanje v času pandemije

Če se je sprva le ugibalo, da je Al v zvezi z 28-letno Noor Alfallah, je romantična zveza zdaj tudi uradna, poročajo ameriški mediji. Pacina in Noor so fotografi ujeli, kako sta skupaj zapuščala znano restavracijo Felix v bližini znamenite kalifornijske plaže Venice Beach. Večerje sta se udeležila v družbi prijateljev, skupaj so proslavljali odprtje nove umetniške razstave slikarja Juliana Schnabla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90sandmovies (@90sandmovies)

Z več kot pol stoletja mlajšo izbranko naj bi se igralec videval že nekaj časa, tesnejše vezi med njima naj bi se spletle med pandemijo, trdijo ameriški mediji. Ne glede na to, kaj govorijo zlobni jeziki, naj bi se parček zelo dobro razumel, še dodajajo.

Dekle iz ameriške visoke družbe

Alfallahova, ki izhaja iz premožne kuvajtsko-ameriške družine, je znana po tem, da je pred leti grela srce 78-letnega rokerja Micka Jaggerja. Predhodno naj bi bila tudi v zvezi z milijarderjem in filantropom, 60-letnim Nicolasom Berggruenom, videvali so jo tudi v družbi 91-letnega Clinta Eastwooda, za katerega je zatrdila, da je samo družinski prijatelj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Pacino, ki ni bil nikoli poročen, je imel v preteklosti več odmevnih romanc, vključno z desetletno zvezo z argentinsko igralko Lucilo Solá. Njegova zadnja zveza s štirideset let mlajšo izraelsko igralko Meital Dohan je trajala dve leti, razšla sta se zato, ker je njo motila prevelika razlika v letih. Zvezdnik ima tudi tri odrasle otroke iz prejšnjih zvez.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter.