Slovenka s tetovažo Esmeralde, ki je nadušila celo Leticio Calderon

17. 8. 2020, 13:20 | Scena | Vir: Cosmopolitan
Slovenka s tetovažo Esmeralde, ki je nadušila celo Leticio Calderon (foto: Profimedia) Profimedia

Iris Nicole je Slovenka, ki naravnost obožuje Esmeraldo! Celo tako zelo, da si je za njen rojstni dam omislila pravo pravcato tetovažo njenega obraza, piše Cosmopolitan.

Iris Nicole si je obraz igralke Leticie Calderón tetovirala na svojo podlaht, s svojim dejanjem pa ganila tudi samo mehiško zvezdnico, ki se je darila največje slovenske oboževalke izjemno razveselila!

Irisino tetovažo so opazili tudi drugod po svetu, najbolj pa je seveda navdušila mehiške medije, ki so nad njeno umetnino naravnost navdušeni!

Cosmo uredništvu pa je Iris Nicole zaupala, da sta z igralko Leticio v rednih stikih in sta z leti postali pravi prijateljici, o čemer se lahko prepričate tudi na njenem Instagramu!

Prelepa igralka pa je za Slovenko posnela tudi čustveno sporočilo, v katerem se ji je iz srca zahvalila, povedala pa ji je tudi, da je izjemno počaščena! 

"Esmeraldina" zahvala Iris Nicole:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchas gracias, mi querida Leticia Calderón. #letícia #leticiacalderón #letyfans #leticiacalderón #méxico #mexicocity #tlnovelas #slovenia🇸🇮 #esmeralda #portrature #letyfans

A post shared by Iris Nicole (@nicole_iriis) on

Fotografije: Instagram