15. 12. 2021, 12:36

Igralec Goran Višnjić na Instagramu opozoril: "Pazite se te prevarantke!"

profimedia

49-letni igralec Goran Višnjić je v javni objavi na Instagramu opozoril na žensko, ki se lažno predstavlja kot njegova asistentka in skuša od ljudi na ta račun priti do finančnih koristi.

Ob fotografiji profila prevarantke je zapisal:

"Pazite se tega 'šupka'. Ta oseba (čeprav je na fotografiji videti nežna z otrokom) skuša prevarati (moje sledilce) s pošiljanjem sporočil, v katerih vas prosi za stvari pod pretvezo, da je moja asistentka. Jaz nimam asistentke. To je moj eden in edini instagram profil in tako bo ostalo. Vse drugo je prevara! Poiščite ob imenu vedno modro, uradno oznako. Prosim vas, da to osebo ignorirate ali pa kogar koli drugega, ki vam govori, da je povezan z menoj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Priajvite in blokirajte. Žal mi je, da sem moral to objaviti, ampak veliko vas je bilo, ki ste me spraševali o tej bedni parazitski prevarantki. Živeli. Odslej pa samo na polno!"

Pod obavo so se nato javili nekateri njegovi sledilci, ki so njegove besede potrdili. Nekdo jim je prav s tega profila zares pošiljal prošnje. V enem od komentarjev pa se je oglasila še žena Eva: "Kako sladka! Mama z otrokom končno dela. Kako si nevljuden," se je pošalila.

Goran in Eva sta poročena od leta 1999 in imata tri otroke.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.