16. 6. 2022, 20:35

Incident v New Yorku: "Če Tom Hanks izgubi živce, to pomeni, da si res PRESTOPIL mejo!" (VIDEO)

Profimedia

Hollywoodski igralec je sicer velik ljubljenec ameriškega občinstva. A tudi on je samo človek in nekaterih stvari enostavno ne prenese! Poglejte, kaj se mu je zgodilo!

Igralec Tom Hanks je znan po svoji umirjenosti in prijaznosti do vseh. V tako dolgoletni filmski karieri, kot je njegova, se človek prav gotovo navadi tako dobrih kot slabih stvari.

Včasih gredo stvari, ki zadevajo slavo in popularnost, tudi predaleč.

Z ženo sta skupaj v vsem

Njegov zakon z igralko Rito Wilson nedvomo spada med enega najbolj uspešnih in harmoničnih v zvezdniškem svetu. Poročena sta že skoraj 35 let in kot sta večkrat povedala, se drug ob drugem preprosto počutita tako "domače". Tako naj bi bilo vse odkar sta se spoznala, saj sta takoj začutila, da sta sorodni duši.

Tom je že večkrat v svojem duhovitem slogu povedal, da bi si Rita lahko našla veliko boljšega moža od njega. Ter da je najsrečnejši moški na svetu, ker se je poročila ravno z njim.

Tom Hanks in Rita Wilson sta zanesljivo eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov.

Tom Hanks in Rita Wilson sta zanesljivo eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov.

Profimedia

Vedno jo bo branil!

Čeprav je Tom običajno zelo dostopen za svoje oboževalce, ki mu sledijo na vsakem koraku, si tudi on zasluži privatnost. Sploh, ko mu po dolgotrajnem snemanju ali filmski promociji končno uspe iti z ženo na zmenek.

A žal včasih ne gre vse tako lepo, kot je to v načrtu. Prelep večer se lahko sprevrže tudi v dramo.

In ravno to se je zgodilo na njunem zadnjem večernem izhodu v mesto, ko sta odhajala iz ene bolj znanih newyorških restavracij (Nobu). Pred vrati ju je ob izhodu čakalo nekaj deset oboževalcev, željnih Tomove pozornosti. Izstopila sta še nasmejana, potem pa ...

Profimedia

Oboževalci so jima bili tik za petami in v zraku je bilo čutiti napetost. 

V trenutku je eksplodiral

Ko je Rita želela v spremstvu dveh varnostnikov čim hitreje priti do avtomobila, ji je eden od zasledovalcev s telesom zaprl pot. Nenamenoma jo je spotaknil in le malo je manjkalo, da bi zgrmela po tleh.

Ko je Tom, ki je hodil bolj zadaj, to videl, je popolnoma ponorel. Na množico se je zadrl in jih začel obtoževati z grobimi besedami. "Kaj za vraga počnete? Ali skušate po tleh poriniti mojo ženo!" je svoj bes z nekaj kletvicami stresel prot njim.

Profimedia

Nekateri odoževalci so v šoku popolnoma utihnili in se umaknili. Tom, ki je več kot očitno popolnoma izgubil živce, pa je z vpitjem nadaljeval. Umirili so ga šele varnostniki, ko so ga pospremili do avta.

V ozadju se je medtem slišal glas enega od oboževalcev: "Oprosti, Tom!" A se igralec ni več odzval. Ameriški mediji so incident medtem komentirali z besedami, da je nekdo moral iti res predaleč, da je iz Toma izvlekel takšno jezo.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.