Uredništvo | 20. 12. 2023, 09:01

Slovenke razgrabile šminke znane vplivnice: "Proizvajalci sprva niso želeli niti premisliti o moji ideji"

Instagram/Indira Ekić

Že od nekdaj je znano, da nikoli ne odneha. Tudi tokrat je dokazala, da je z voljo in trdim delom možno uspeti tudi pri nas.

Indiro Ekić smo spoznali v šovu The Biggest Loser na Planet TV, kjer je vidno prizadeta povedala, da jo je fant pustil zato, ker mu ni bil všeč njen videz. Odločila se je, da grenkobo pusti za sabo ter se lotila temeljite preobrazbe. In uspelo ji je!

Želeli so ji porezati krila ...

Postava, do katere je Indira prišla z garaškim delom in s številnimi odrakanji, ji je dala novo samozavest, za simpatično plavolasko je postalo le nebo meja. Kot mojstrica ličenja zdaj niza uspeh za uspehom, pred seboj pa podira tudi vse ovire na poti. "Sem strelka s podznakom kozoroga, na veliko sanjam in sem dovolj nora, da si drznem velike sanje spraviti v proces realizacije," je o sebi zapisala na Instagramu, kjer deli tudi svojo najnovejšo poslovno zgodbo z lastno znamko ličili Indy Beauty.

Instagram/Indira Ekić

"V naši majhni Sloveniji proizvajalci sprva niso želeli niti premisliti o ideji, da bi končno razvili prve šminke na slovenskih tleh. V procesu realizacije sem velikokrat čutila, da mi želijo porezati krila a nisem dovolila, da bi me majhne misli prepričale, da so moje sanje prevelike," je o enoletni poti do lastne kolekcije šmink, ki so v celoti izdelane v Sloveniji, povedala Indira.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

"Sanje se lahko uresničijo, le verjemi vanje"

S temi besedami je svojim sledilcem nedavno naznanila, da bodo njene Indy Beauty izdelke po novem prodajali kar v 55 trgovinah Drogerie Markt Slovenija. "Srce mi bo počilo od sreče in navdušenja," je sporočila in zapisala, da je prav pri DM kot dijakinja nekoč svetovala strankam o pravi izbiri šminke in ličil. "Sanje se lahko uresničijo, le verjeti je treba vanje," je vsem položila na srce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Že na prvih dveh Meet&Greet predstavitvah v Ljubljani in Kopru je bilo jasno, da bodo njene šminke postale prava uspešnica, saj je bil obisk izjemno dober. Trenutno komaj dohaja vsa predbožična naročila, pri pakiranju pa ji, kot je razkrila v zgodbi, pomagata sestra in mama. "Velikokrat rinem z glavo skozi zid, ne vem čisto točno, kako bi stvar izpeljala, ampak vztrajam do konca in jo tudi realiziram," je o sebi še zapisala na Instagramu. In to ponovno tudi dokazala.