7. 11. 2017, 18:39 | Vir: STA

Iranka, ki je sredi poleta izvedela, da jo mož vara, prisilila letalo k pristanku!

profimedia

Zaradi jezne Iranke, ki je sredi poleta izvedela, da jo mož vara, je bilo letalo katarske letalske družbe Qatar Airways v nedeljo prisiljeno zasilno pristati, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Iranka je iz katarske prestolnice Doha na indonezijski otok Bali letela skupaj z možem in otrokom. Medtem ko je njen soprog spal, je z njegovim prstom odklenila njegov telefon, ki je bil zaščiten z njegovim prstnim odtisom. Na telefonu je našla umazane podrobnosti o moževem varanju, je danes poročal indijski časnik Hindustan Times.

Jezna ga je začela tepsti. Kabinsko osebje jo je skušalo pomiriti, a pri tem ni bilo uspešno. Zato so se piloti odločili za nepredviden postanek v indijskem mestu Chennai.

Žensko, njenega moža in otroka so pospremili z letala, nato pa pot nadaljevali proti Indoneziji, je za časnik povedal neimenovani predstavnik policije. Dodal je, da je družina bila na letališču en dan, nato pa je z drugim letom odpotovala v malezijsko prestolnico Kuala Lumpur. Proti njim policija ni uvedla nobenega postopka, je še povedal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.