Julka Firbič | 12. 2. 2021, 18:24

Marija (Ugodno oddam sina): Jaz Ivanu najbolj pašem, prepričana sem v to!

Nova TV
Marija (Ugodno oddam sina): Jaz Ivanu najbolj pašem, prepričana sem v to! (foto: Nova TV)

Tako optimistična in samozavestna je Ivanova kandidatka Marija Žubi, ki zase pravi, da je tudi pevka in DJ-ka, čeprav njena »kariera« še nikjer ni pustila vidnih sledi. 

Hipijevska duša je izjemno flegmatična in nič kaj vajena kakršnega koli dela, tako se je v prejšnji oddaji utrudila že pri pripravi kosila – dokončati so ga morale ostale punce, sama pa se je od vsega hudega zleknila na kavč. 

Vase zagledana in zasanjana Marija »čuti Ivanovo dušo«, tako Ivanova duša o njej meni, da je lepa in da jo občuduje, pravo Ivanovo mnenje o Mariji pa je vedno slabše, pravi da je velik otrok, izgubljen v času in prostoru. Punca raje uživa v energiji in analiziranju čaker, pri ostalih kandidatkah pa sploh ni priljubljena, saj si ne more zapomniti niti njihovih imen (tako je tudi Ivanovo mamo namesto Dubravka poimenovala kar Jadranka!)

Kaj se dogaja v glavi vidno zmedene Marije, še nihče ni ugotovil, po mnenju Ivanove mame bi si ta morala čim prej najti novega življenjskega guruja, saj ji je prejšnji umrl in očitno ga izgubljeno dekle potrebuje, sarkastično in pikro komentira ironična mama, ki v šovu prav nobeni punci ne ostane dolžna in si je s svojimi izjavami ter iskrenim hihitanjem pred kamero že pridobila veliko naklonjenost gledalcev.

Tudi Marijin FB in Instagram profil kažeta na njeno neaktivnost in samoizoliranost, saj ima zgolj enega sledilca in le 9 FB prijateljev – mogoče punca najraje uživa sama s sabo, ali pa svoje zasebno življenje zelo dobro skriva. V družbi smo jo tako ujeli le na pankerskem druženju, ki ga je komentirala s posameznimi besedami »le enkrat se živi, mir in ljubezen«: »HNKusa pankerija yolo peace love«

Umetniški Ivan prav gotovo ne išče tako zelo vase zagledane in izgubljene duše, še manj pa bi bila z njo v takšnem stanju zadovoljna mama. Mogoče je punca le nekoliko zašla, sama pa tega še ni opazila: držimo pesti, da bo kmalu odkrila svoj smisel življenja. 

No, če se »beautiful crazy vivid livin la vida loca girl...« Marija, kakor si sama pravi, kmalu ne bo spravila k sebi, ji bo pri Ivanu in mami kot kaže kmalu odzvonilo …

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Vukelić (@ivan.vukelic)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.