Izgovor Nicky Minaj o 'oteklih modih', zaradi katerih se ne pusti cepiti, že postal meme!

14. 9. 2021, 12:07 | Scena

              Izgovor Nicky Minaj o 'oteklih modih', zaradi katerih se ne pusti cepiti, že postal meme! (foto: profimedia) profimedia

Zahvaljujoč modremu čivkaču danes cel svet ve, da je prijatelj bratranca Nicki Minaj, Michael, odpovedal svojo svojo poroko, ker so mu 'otekla moda'. A zakaj bi morali to vsi vedeti?

Po navedba Nicki Minaj naj bi bilo to stanje nekako povezano s cepljenjem proti covidu-19.

In zato je Nicki na predvečer mega dogodka Met Gala tvitnila: "Moj bratranec iz Trinidaa se ne bo cepil, ker je njegov prijatelj po cepljenju postal impotenten. Njegova moda so zatekla. Ta njegov prijatelj bi se moral poročiti čez nekaj tednov, a je nevesta poroko odpovedala."

Nato je še dodala, da mora pred odločitvijo o cepljenju, 'stvari še malo raziskati', njeni sledilci pa naj vendarle ostanejo na 'varni strani in nosijo zaščitne maske' - tiste, ki dobro pokrijejo obraz, in ne onih, ki so preveč ohlapne.

Na Twitterju je seveda takoj završalo.

Ljudje so tvit o 'oteklih modih' komentirali, da bi dotična težava nesrečnega ženina kaj lahko bila posledica 'stare, dobre' spolno prenosljive bolezni. Oglasili so se tudi zdravstveni eksperti (med katerimi je bil tudi urolog), ki so pojasnjevali, zakaj oteklost 'tam spodaj' gotovo ni posledica cepljenja.

Med številnimi odzivi je bil tudi nagrajeni avtor knjig, Kurt Eichenwald, ki jo je podučil, da prijatelj njenega bratranca najverjetneje trpi posledice klamidije ali gonoreje, nevesta pa da je poroko odpovedala zaradi njegovih očitnih skokov čez plot.

In pa, seveda, Nickijin 'izgovor' je čez noč postal popularen meme.