24. 9. 2020, 09:22

Kdo je Jacqueline Kale, nedvomna kraljica letošnje sezone Ljubezen po domače

POP TV

Če tudi sami spremljate oddajo Ljubezen po domače, potem se nedvomno strinjate, da je simpatična Jacqueline Kale iz Metlike kraljica letošnje sezone, ki je že v prvi oddaji očarala številna moška srca.

 

Postavno svetlolasko smo lahko spremljali že v hrvaškem šovu Ljubezen na vasi, za ponovni nastop v slovenski različici pa se je odločila predvsem zaradi novega izziva, ki naj bi ji obogatil že tako pestro življenjsko zgodbo. Pred časom je za medije razkrila, s čim se v resnici ukvarja in kakšna je bila njena pretekla življenjska pot.

51-letna Jacqueline je danes mamica dveh otrok; sedemindvajsetletne Martine in triindvajsetletnega Maria, sama pa se je rodila na tromeji med Srbijo, Bolgarijo in Makedonijo, kjer je tudi odraščala. "Bili smo velika družina s šestimi otroki, ki smo še vedno zelo navezani drug na drugega," je povedala. 

V Makedoniji je tedaj tudi našla ljubezen in preživela začetek svojega družinskega življenja, ko je na tistemu območju nastopila kriza, pa so se skupaj preselili v Metliko, kjer živi še danes.

Pred leti se je od svojega nekdanjega moža ločila, a kot pravi, med njima ni bilo nobene vroče krvi.

»Ugotovila sva, da ni več iskrice med nama in da nama je ostalo le še prijateljstvo, zato je bolje, da greva vsak svojo pot. Vse sva rešila mirno. Izselila sem se jaz, svojo polovico hiše sem prepisala na hčerko, mož pa svojo na sina. Zdaj živim sama v najemniškem občinskem stanovanju in nič mi ne manjka,« je še dejala. 

S čim se danes ukvarja?

Kot je povedala, je zelo spretna med kuhinjskimi lonci, rada tudi poje, masira in striže. Trenutno dela kot natakarica v enem od metliških lokalov, v preteklosti pa je 16 let delala kot čistilka v metliški osnovni šoli.

Fotografije: POP TV, Igor Zaplatil

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.