13. 1. 2022, 13:41

Jason Momoa je spet samski (vsi svetovni mediji o razhodu z Liso Bonet)

profimedia

Ena najbolj romantičnih zgodb Hollywooda je končana. Jason Momoa in Lisa Bonet sta pred nekaj urami na Instagramu sporočila, da je njunega zakona konec.

"Vsem se nam kdaj zgodi, da začutimo utesnjenost in nujo po spremembi v času, ki zahteva preobrazbo ... revolucija se odvija - in naša družina ni izjema ... občutek, ki raste iz seizmičnih aktivnosti, narašča," se bere dvoumno bere izjava, da bi na koncu bilo vse jasno: "In zato - z vami deliva družinsko novico - da se najine poti razhajajo. Zakona je konec."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Par naj bi se prvič srečal v nekem jazz klubu leta 2005. To je bilo tik pred tem, ko je Mamoa postal slaven s svojo vlogo Khal Drogo v Igrah prestolov. Še več. Mamoi naj bi bila Bonet všeč že veliko pred tem, ko jo je kot osemletni mulček gledal na malih ekranih kot Denise Huxtable v The Cosby Show v osemdesetih.

Momoa in Bonet sta skupaj dobila hčerko Lolo leta 2007, sina Nakoa-Wolf pa leto kasneje. Mamoa je posvojil tudi Lisino hči iz prvega zakona z Lenny Kravitzem, Zoe Kravitz. Par se je poročil leta 2017,

Novo na Metroplay: "Janša je s tem potrdil, da ostaja" | N1 podkast s Suzano Lovec