17. 6. 2020, 13:14 | Promocijska objava

Je bil Deželak kos kulinaričnemu izzivu?

FOTO: Rio Mare
Je bil Deželak kos kulinaričnemu izzivu? (foto: FOTO: Rio Mare)

Priljubljen radijski voditelj Miha Deželak se je že šesto leto podal na dobrodelno pot, na kateri potuje po Sloveniji in zbira denar za počitnice otrok iz socialno ogroženih družin. Del tega plemenitega izziva je že četrto leto blagovna znamka Rio Mare, ki je ekipo Radia 1 ob reki Kolpi pričakala z okusnim okrepčilom in posebno nalogo, ki črpa navdih iz pristnih italijanskih okusov.

V sklopu četrte etape se je Miha podal na Dolenjsko, in sicer je zjutraj krenil iz Brežic, pot pa je zaključil v Novem mestu. Vmesni postanek je imel tudi v Primostku ob idilični reki Kolpi, kjer sta ga pričakala ekipa Rio Mare in Ana Žontar Kristanc, kulinarična navdušenka in ambasadorka blagovne znamke Rio Mare. Pred zasluženim kosilom pa je Miha moral opraviti še izziv, v katerem je moral dokazati svojo iznajdljivost in poustvariti Anin recept, ki pa je bil za piko na i napisan v italijanščini. Da naloga vseeno ne bi bila pretežka sta mu s pantomimo poskušala pomagati radijska kolega Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič.

Za uspešno opravljeno nalogo je Rio Mare Mihu podelil donacijo v vrednosti 2000 €, ki bo zagotovo poskrbela, da bo lahko čim več otrok doživelo lepe počitnice. Okusna malica, ki jo je z izdelki Rio Mare pripravila Ana, pa je Mihu in ekipi Radia 1 vlila moči za uspešen zaključek celotne akcije.

FOTO: Rio Mare

Rio Mare že več kot 50 let navdušuje s svojim nezamenljivim okusom in vrhunsko kakovostjo. Pester nabor vsestranskih, hranljivih in okusnih izdelkov pa poskrbi za lahkotno premagovanje vsakodnevnih izzivov. Zaradi svoje priročnosti, bogate vsebnosti beljakovin in odličnega okusa si jih lahko privoščite kadarkoli v dnevu. Preizkusite Rio Mare Insalatissime za hitro in uravnoteženo okrepčilo na poti ali vsestranske kremne namaze Rio Mare Pate, ki bodo s svilnatim okusom tunine izpopolnili vsak prigrizek. Ker izdelki Rio Mare vsebujejo le najboljše sestavine in dragocene hranilne snovi, si jih je brez kančka slabe vesti privoščila tudi celotna ekipa Rio Mare.

Z Deželakom junakom in Rio Mare stopite na pot do plemenitega cilja in pomagajte otrokom doživeti poletje, ki si ga zaslužijo. Vsak evro šteje in če lahko, prosim pomagaj tudi ti – pošlji POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.