P.M. | 17. 1. 2023, 22:35

Je Gisele končno spet našla ljubezen? Srce naj bi ji ukradel ta moški (FOTO)

Instagram/Gisele Bündchen

Slavna brazilska manekenka naj bi bila po ločitvi ponovno zaljubljena. To pa ni prvič, da so jo ujeli s tem postavnim moškim.

Gisele Bündchen so po ločitvi od največjega igralca ameriškega nogometa vseh časov Toma Bradyja paparaci že nekajkrat ujeli z inštruktorjem brazilske borilne veščine jiu-jitsu, Joaquimom Valentejem. Da sta v romantičnem razmerju, naj bi potrjevale tudi fotografije z njunih skupnih počitnic v Kostariki, na kateri sta bila prisotna tudi manekenkina oba otroka Benjamin in Vivian, ki ju ima iz dolgoletnega zakona s Tomom.

Prejšnji teden so Gisele in Joaquima opazili skupaj med jutranjo rekreacijo. Paparacem ni ušlo, da je 42-letna nekdanja super manekenka videti osupljivo in v zelo dobri formi. O tem so pričale tudi njene trebušne mišice, ki so bile zaradi kratkega zgornjega "topa" zelo dobro vidne.

Profimedia

Valente, za katerega ameriški mediji trdijo, da naj bi bil Giselina nova ljubezen, je imel oblečeno sivo majico in kratke hlače. New York Post je Joaquima označil za manekenkinega "fanta v stiski" po boleči ločitvi od bivšega moža. 

Med lanskimi skupnimi počitnicami v Kostariki.

Med lanskimi skupnimi počitnicami v Kostariki.

Profimedia

Page Six je medtem poročal, da ni jasno, kdaj se je romanca med Bündchenovo in Valentejem začela, sta pa imela lani snemanje za revijo Dust skupaj z njegovima bratoma Pedrom in Giujem, soustanoviteljema centra za jiu-jitsu "Valente Brothers" v Miamiju. Gisele se je nato tudi sama lotila učenja samoobrambne borilne veščine, na Instagramu pa je brate Valente označila za “izjemne učitelje".