Ž.A. | 1. 4. 2022, 07:00

Je Putin uničil življenje svoji najstarejši hčerki? Zaradi vojne izgubila dve najpomembnejši stvari!

Profimedia

Njen popoln poslovni plan se je uničil v sekundi, ko se je začela vojna, istočasno pa se je zgodila ŠE ENA žalostna stvar, ki bo vplivala na njeno celotno življenje.

Najstarejša hči Putina je strokovnjakinja na področju genetike in genetskih bolezni pri otrocih

Maria Vorontsova, najstarejša hči Vladimirja Putina, šteje 36 let. Njen priimek je priimek babice, ki mu je dodala še možev priimek Faassen. Maria je uspešna podjetnica, ki se lahko pohvali z nazivom strokovnjakinje na področju genetike in genetskih bolezni pri otrocih. 

Priporočamo tudi: Putin svojih šest otrok, nekdanjo ženo Ljudmilo in skrivnostno žensko skril na varno

Ruska invazija ji je popolnoma uničila ...

Daily Mail poroča, da je Maria želela odpreti elitni zdravstveni center, ki bi ga torej obiskovali le premožnejši ljudje, predvsem Evropejci. 

"Načrti so bili pritegniti bolnike iz Evrope in bogate šejke iz držav Perzijskega zaliva. In zdaj, po napadu na Ukrajino, kdo bo prišel?" je dejal ruski preiskovalni novinar Sergej Kanev.

Ne spreglejte niti: Putinova hčerka naredila nekaj nepričakovanega, in o tem zdaj govori cel svet

Poleg tega je Maria izgubila nekoga zelo pomembnega!

Poleg tega, da so propadli njeni poslovni načrti, viri poročajo, da je Maria v postopku ločitve. Sergej trdi, da je do tega prišlo v času ruskega napada na Ukrajino. Sicer uradni razlog za ločitev ni potrjen.

Maria ima z nizozemskim podjetnikom Jorritom Faassnom otroke, vendar javnosti ni znano, koliko, niti kako jim je ime, saj obe s sestro Katarino skrbno čuvata svoje zasebno življenje.

Tudi njegova druga hčerka Katarina je izredno nadarjena, saj je namestnica direktorja Inštituta za matematične raziskave kompleksnih sistemov na moskovski univerzi.

Preberite tudi: FOTO: To pa je gibčnost! Poglejte, kako raztegljiva je Putinova skrivna ljubimka

Povzeto po hudo.com.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.